Skip to content
Politică

Lia Olguța Vasilescu, despre înființarea unui Minister al Familiei: Nu ştiu dacă propunerea a fost făcută la modul serios

craiovaforum.ro

Lia Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte al PSD, a declarat că formațiunea din care face parte nu este de acord cu înființarea unui Minister al Familiei, propunere a UDMR, dar susținută și de PNL în negocierile privind formarea noului guvern.

Întrebată ce părere are despre înfiinţarea acestui minister, distinct de cel al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu a răspuns: „Nu cred că e cazul, nu se pune problema. Nu ştiu dacă propunerea a fost făcută la modul serios”.

Cum s-a discutat astăzi pe programul de guvernare, cred că putem să ne compatibilizăm”, a mai spus primarul Craiovei, citată de B1.ro.

Încă de luna trecută, UDMR a anunțat că a pregătit mai multe măsuri pentru creșterea natalității. „Situația dificilă ne-a încurajat mai mult în consolidarea ideii de familie – cel mai important liant, pilonul comunității noastre”, susținea Kelemen Hunor, președintele UDMR, pe 23 octombrie. Astfel, UDMR a venit cu propunerea de a fi înființat un Minister al Familiei, cum există și în Ungaria, care să vină cu măsuri pentru creșterea demografică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *