Skip to content
Politică

Liberalii cer excluderea lui Bădălău din PSD. Dragnea pus să aleagă

stirigiurgiu.ro

Conducerea PNL a reacționat după noul scandal în care un politician PSD este acuzat că folosește forța pumnului într-o dispută cu un opozant și cere social-democraților să îl demită din partid pe senatorul Niculae Bădălău.

„Observăm că în PSD agresivitatea a devenit o obișnuință, un modus operandi. Cerem actualului partid de guvernământ sancționarea lui Nicolae Bădălău, președinte executiv al PSD, chiar excluderea acestuia din partid”, solicită conducerea PNL, prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției PSNews.ro.

Este al doilea incident de acest tip petrecut în mai puțin de o săptămână, remarcă liberalii, care amintesc și de bătaia aplicatăsenatorului USR Mihai Goțiu de  către fostul purtător de cuvânt al guvernului Ponta, sociologul Mirel Palada.

„Facem precizarea că deja autoritățile au confirmat că Nicolae Bădălău l-a agresat pe colegul nostru Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire.

PNL consideră ca total neacceptabilă atitudinea lui Nicolae Bădălău și constată, din nefericire, că singurul argument al actualei guvernări este apelul la forță. Pumnul, în realitate, a devenit pentru PSD singurul argument!”, se mai arată în comunicat.

Liderii liberali îi cer lui Liviu Dragnea și celorlalți membri ai conducerii executive a PSD să nu ezite în demiterea lui Bădălău, o chestiune esențială pentru un „partid care conduce România și care se vrea responsabil”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *