Skip to content
Politică

Liberalii din Sectorul 1 fac alianţă cu Clotilde dacă nu primesc directorul la ADP EXCLUSIV

nineoclock.ro

La Sectorul 1 a fost devoalată noua strategie de alianțe a PNL în București. Clotilde Armand, liderul de facto al Uniunii Salvaţi România (USR), a primit un ajutor nesperat din partea consilierilor PNL în sedința de miercuri a Consiliului Local.

“PNL Sector 1 a hotărât să se ascundă sub fustele doamnei Clotilde și să susțină campaniile acesteia de pe Facebook. Asta va fi strategia și în alegeri: să stăm în umbra doamnei Clotilde Armand și să o rugăm să nu ne mai fure alegătorii”, a declarat pentru PSnews.ro un vechi membru al PNL Sector 1.

Cu un scor de 12 voturi pentru și 12 voturi contra, noua alianță politică și locală a reușit să blocheze dezbaterea și să respingă mai apoi rectificarea bugetară cerută de către Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 1. Motivul? Numirea directorului adjunct, un personaj controversat care, între timp, a și demisionat de la ADP.

Potrivit scenariilor care se vehiculează zilele acestea la filiala PNL Sector 1, președintele organizației, Mihai Voicu, joacă o carte câștigătoare în două situații complet diferite.

Astfel: în cazul în care Clotilde Armand acceptă tandemul politic în Consiliul Local, va fi obligată să-l accepte și în alegerile parlamentare. Aceasta înseamnă că liberalii pot spera la o alianță și că nu vor fi spulberați de voturile pe care Uniunea Salvați România le va lua de la votanții de dreapta.

În al doilea caz, dacă aceeaşi Clotilde Armand refuză jocul politicianist, șefii liberalilor din Sectorul 1 vor negocia cu PSD și cu primarul Daniel Tudorache voturile în Consiliul Local pentru a primi postul de director la ADP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *