Skip to content
Politică

Liberalii din Timiş propun alegeri interne, care să stabilească viitorul candidat pentru Primărie

PNL Timiş

Preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, a declarat, duminică, în cadrul unei şedinţe comune cu birourile de conducere ale PNL Timiş, PNL Timişoara şi TNL Timiş că pentru alegerile din 2024 va propune o nouă modalitate de stabilire a candidaţilor, respectiv, alegeri interne.

M-am gândit să introducem, în premieră în PNL Timiş, alegerile primare. Consider că prima condiţie pe care trebuie să o îndeplinească orice candidat la o funcţie publică este să fie dorit de membrii de partid. De aceea, vă propun să lansăm aceste alegeri primare în primul rând pentru candidatul la Primăria Timişoara. Oricine se poate înscrie în cursă. Candidaţii îşi vor face campanie în interiorul partidului şi apoi urmează votul membrilor. Cel care obţine majoritatea de voturi din partea membrilor PNL va fi desemnat candidat la Primăria Timişoara„, a anunţat Alin Nica, potrivit Agerpres.

Liderul liberalilor timişeni a menţionat că se va elabora un regulament clar şi transparent pentru a alege cel mai bun candidat care să intre în cursa pentru recâştigarea Primăriei Timişoara.

Vom elabora un regulament clar şi transparent şi astfel vom alege cel mai bun candidat la Primărie. Putem apoi extinde acest mod de lucru şi pentru consilierii locali, pentru cei judeţeni, pentru preşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi pentru parlamentari„, a adăugat Alin Nica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *