Skip to content
" "
Puterea Știrilor Video

Liberalii, în război cu negaționiștii pandemiei. Daniel Fenechiu: Sunt persoane care nu au cunoștințe medicale, dar vin și spun că nu e niciun pericol

psnews.ro
" "

Invitat în studioul „Puterea Știrilor”, liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a atras atenția asupra pericolului pe care-l reprezintă cei care neagă existența coronavirusului, mai exact ”acei cetățeni care, dezinformați sau informați greșit de către anumiți lideri politici, sfidează virusul”.

”Ei spun „hai dom’le că nu există”, e o creație a imperialiștilor, a Guvernului Orban care nu știu ce vrea să facă. Sunt oameni care nu ascultă.

" "
" "

Iar noi nu facem altceva decât să venim și să prezentăm concluziile specialiștilor, Institutului Național de Sănătate Publică, Ministerul Sănătății, epidemiologii cunoscuți, care, indiferent de orientarea lor, spun : „Dom’le nu vă jucați că e groasă”, a spus Daniel Fenechiu.

Deși bătrânii și persoanele cu alte boli grave au cel mai mult de suferit de pe urma infecției cu coronavirus, liberalul a amintit că „am avut cazuri în care au murit oameni tineri fără comorbidități”.

”Sunt radiologi, sunt epidemiologi care spun că au văzut lucruri înfiorătoare cu evoluții ale virusului în diverse situații în care pur și simplu s-au îngrozit.

Da, e adevărat, dintr-un număr de infectați cu coronavirus nu toți ajung să moară sau ajung la terapie intensivă, dar nu ai de unde să știi. Tu, cetățean care te uiți la emisiunea asta, bunăoară, n-ai de unde să știi dacă tu ești unul dintre cei care vei muri, vei ajunge la terapie intensivă, vei avea o formă asimptomatică sau vei avea o formă ușoară simptomatică, că nu știi”, a punctat senatorul.

Daniel Fenechiu a mai precizat că, deși ”e foarte greu să contrazici un medic care vede ravagiile pe care le face la plămâni virusul”, există persoane care, ”fără să aibă cunoștințe medicale, fără să cunoască o patologie, fără să se documenteze, vin și spun că nu e un pericol”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *