Skip to content
Politică

Liberalii, îngrijorați de scăderea partidului în sondaje: „Am pierdut chiar 5 procente! PNL decontează tot ce se întâmplă în Guvern”

Inquam Photos/Octav Ganea

Liberalii sunt îngrijorați de scăderea Partidului Național Liberal (PNL) în sondaje. Surse liberale au dezvăluit pentru PS News că tot mai mulți liberali din țară îi reproșează premierului Florin Cîțu că nu ține cont de îngrijorările și revoltele din țară, iar lucrul acesta duce partidul către prăpastie. Conform unor sondaje interne, partidul condus de Ludovic Orban a pierdut chiar 5 procente în ultimele luni, PNL decontând haosul din sănătate, după instalarea lui Vlad Voiculescu la minister.

Partidul o ia la vale, iar lucrul acesta se vede în sondajele noastre. La București am pierdut chiar 5 procente, tot ce se întâmplă în Guvern decontează PNL, iar Florin Cîțu pare că nu vede. Sau poate nu îl interesează. Noi avem mari probleme cu primarii, nu știu cât mai poate ține Florin Cîțu în frâu revolta din teritoriu. Cu cât îl păstrează mai mult pe Voiculescu la Sănătate, cu atât de mult va deconta partidul în sondaje. E revoltător. PNL nu arăta deloc așa cu Ludovic Orban”, au declarat surse liberale pentru PS News.

" "

Semnal dur din PNL

Invitat săptămâna trecută în studioul Puterea Știrilor, vicepreședintele PNL Florin Roman declara că formațiunea politică nu girează „mandatul dezastruos și plin de bâlbe” al lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății.

„Cetățenii trebuie să înțeleagă un lucru: noi am spus <<Jos PSD>>. Cetățenii, însă, au dat un vot: au spus că PSD ia 28%, PNL 25%, USR 15%. Și așa s-a făcut această coaliție de dreapta. Un război pornit cu USR pe tema Vlad Voiculescu probabil că ar genera o rupere a coaliției, care ar însemna instabilitate politică și ar da apă la moară PSD. Din acest punct de vedere, cred că am ales răul cel mic, dar cetățenii trebuie să știe foarte clar că noi, liberalii, nu girăm acest mandat dezastruos, din punctul meu de vedere, plin de bâlbe, al domnului Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății”, a declarat Florin Roman la Puterea Știrilor.

DETALII AICI: PNL nu girează „mandatul dezastruos și plin de bâlbe” al lui Vlad Voiculescu. Roman: Am ales răul cel mic!

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, e din ce în ce mai contestat și în interiorul Uniunii Salvați România (USR), au precizat surse politice pentru PS News. Plecarea, rând pe rând, a specialiștilor de la Ministerul Sănătății, precum și controversele generate în ultima perioadă de Vlad Voiculescu, nu sunt văzute cu ochi buni în interiorul partidului lui Dan Barna.

De altfel, aceștia nu exclud varianta ca păstrarea cu orice preț a lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătății să facă parte dintr-un complot marca PLUS pentru a destabiliza Alianța înainte de Congres, având în vedere că, în ciuda controverselor generate de șeful de la Sănătate, Dacian Cioloș exclude vehement o schimbare.

DETALII AICI: Voiculescu, personajul cel mai contestat în USR. Surse din partid: „Păstrarea lui la minister, șmecheria lui Cioloș de a pune pe butuci imaginea USR!”

 

" "

3 comentarii la “Liberalii, îngrijorați de scăderea partidului în sondaje: „Am pierdut chiar 5 procente! PNL decontează tot ce se întâmplă în Guvern”

  1. PNL deconteaza pt campania desantata de atras primari PSDisti in partid, pt a castiga localele. De atunci au inceput sa-si piarda din credibilitate – si tot scad!!

  2. Marea eroare a pnl,este aceea ca……se iau in serios ! CE LEGATURA POATE FI INTRE PNL-ISORIC , FAURITOR DE TARA UNITA SI DE M O N A R H I E , CU f l o r i n roman !(NOMINE ODIOSA !!)POATE FI **ATASAT** ACEST **BIVOL POLITIC** CU MARTIRUL I,G,DUCA ?? DAR….cristina btraila ,(activista uferer-ista !) POATE AVEA VREO LEGATURA CULTURALA ,DE DE JERTFA DE SINE , ASA DUPA CUM TOATE DOAMNELE B R$ A T E A N U , IN FRUNTE CU BATRANA SI INTELEAPTA BSATRANA P I A B R A T E A N U 0CARE TOATE AU FOST IZGONITE DI BUCURESTI IN TIMPUL OCUPATIEI ERMANE DIN VREMEA MARELUI R A Z B O I ???Vaaaaai , AM OMIS-O pe RALUKA TEKAN-FURTZEVA , CARE SE CREDE NICI MAI MULT DE CAT PRINCIPESA ELSA STIBEI (fosta Marghiloman ,recasatorita cu IONEL BRATEANY !) DACA TASMPENIA ,INGAMFAREA SI AROGANTZA AR DUREA , NU AM MAI PUTEA CIRCULA PE STRAZI DIN PRICINA URLETELO ACESTOR H I E N E …

  3. Va doresc sa dispareti de pe esicherul politic sa aveti soarta PNT.CD.ului,in veci sa fiti la groapa de gunoi a istoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *