Skip to content
Politică

Liberalii pun tunurile pe Ponta, premierul scrie pe Facebook. Mesajul de ultimă oră al șefului Guvernului

În timp ce liderii Partidului Național Liberal lansau acuzații extrem de dure la adresa premierului Victor Ponta, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură, șeful Guvernului a decis să posteze un mesaj pe Facebook.

Ponta precizează că îi pare extrem de rău că nu poate fi prezent la serbarea fiicei sale, fiind obligat să fie prezent în Plenul Parlamentului.

ponta facebook

 

Pe lângă acest mesaj, Ponta a transmis pe Facebook și o serie de mesajele prezentate în Plenul Parlamentului.

”Nu acuz Opoziția de faptul că, nefiind în stare să dea jos Guvernul, așteptă ca o altă putere a statului sau un procuror să o facă în locul său.

Dar oare este un bun precedent ca un guvern să nu se schimbe prin alegeri, ci prin voința unui procuror? Cred că ar fi o gravă greșeală și cred că Opoziția își va da seama de acest lucru.”

”Am participat la multe moțiuni, dar până acum nu mi s-a întâmplat să particip la una care nu priveşte activitatea Guvernului, ci pe cea a Parlamentului. Cred că este important ca în dezbaterea politică să nu îi păcălim pe români!
În 2012, Uniunea Social Liberala a venit cu un alt guvern și am obținut voturile pentru demiterea Guvernului PDL. Asta înseamnă politica serioasă!”

”Participarea românilor la vot este un drept fundamental. Mi-am exprimat regretul că în noiembrie la secţiile de vot din străinătate nu toţi românii au putut să voteze.

Ţin să amintesc că şi colegii liberali în 2009 au acuzat votul din diaspora, atunci când Traian Băsescu a câştigat alegerile.

În plus, în moţiunea de astăzi se vorbeşte despre alegerile locale pe care trebuie să le organizăm, dar Opoziţia a votat în unanimitate legea 115 pe 2015 care se referă tocmai la alegerile locale.”

1 comentariu la “Liberalii pun tunurile pe Ponta, premierul scrie pe Facebook. Mesajul de ultimă oră al șefului Guvernului

  1. Cred ca mai repede pun pistoale cu apa furate din arsenalul de jucarii a copiilor sau nepotilor de liberali. daca au vrut sa fie penibili au reusit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *