Liberalii, reușită la Buzău. Consilierii PMP și USR aleg PNL

Sursa foto: Facebook / PNL

Consilierii PMP, USR, ALDE și Pro România de la Buzău au dat, joi seară, un semnal important pentru 2024. Peste 370 de consilieri din aceste formațiuni au participat la un eveniment găzduit la Buzău de președintele filialei liberale, Adrian Mocanu, alegând să reunească sub umbrela PNL pentru alegerile de anul viitor.

„Prezența noastră aici este rezultatul dezamăgirii. Am ales în urma cu câțiva ani partide ca USR sau PMP, dar ne-am dat seama rapid că aceste formațiuni nu vor, nu știu sau pur și simplu nu pot să reprezinte interesele administrației locale și a comunităților”, a spus un alt participant, potrivit unor surse politice.

În ultima perioadă, mai mulți primari USR și PMP au anunțat că vor candida în 2024 din partea PNL. Unul dintre ei este primarul de la Alba Iulia, Gabriel Pleșa.

„Consider că așa numitul „pol de centru dreapta” pe care îl anunță USR, alături de PMP și Forța Dreptei, nu va reuși niciodată să coaguleze alegătorii celor trei partide, deoarece electoratul acestora are rădăcini diferite, orizonturi diferite, și bineînțeles, obiective pe termen mediu sau lung diferite“, a explicat acesta.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: