Liberalii sesizează DNA pentru „Tunul ARENA NAȚIONALĂ”

Sursă foto: Captură video / Facebook

Consilierii generali liberali din Primăria Capitalei vor depune luni o sesizare la DNA și la mai multe instituții de control referitoare la „Tunul Arena Națională”, așa cum a numit candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, contractul de atribuire a serviciilor de mentenanță pentru stadionul mai sus-menționat.

Potrivit candidatului liberal la Primăria Muncipiului București, Sebastian Burduja, atribuirea contractului de mentenanță pentru Arena Națională are un ușor iz de corupție. Burduja spune că este curios cum firma primăriei care a prestat această activitate până de curând nu a fost pregătită să câștige și acest contract pentru ceva ce face din 2018. Motiv pentru care liberalii vor face plângeri la DNA, la Corpul de Control al Primului Ministru și la Curtea de Conturi.

„Tot astăzi, depunem o sesizare în atenția DNA, a Corpului de Control al Premierului, în atenția Curții de Conturi, cu privire la „Tunul Arena Națională”. La Arena Națională, contractul de mentenanță a fost prestat din 2018 până în 2023 de o companie a primăriei. Au fost organizate meciuri la Campionatul European, au fost organizate mari concerte. S-a prestat acest contract pe o sumă de 10 milioane de lei, undeva în februarie anul trecut. Primăria Generală decide să scoată la licitație contractul. Foarte bine! În mod normal, obiectivul ar fi să obții un preț mai bun decât îți presta propria companie, adică să reduci cheltuielile.(…)”

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: