Skip to content
Politică

Liberalii strigă „fraudă!” în fieful lui Petrache

Alianța Creștin Liberală semnalează nereguli grave chiar în fieful secretarului general al PNL, Marian Petrache.

Potrivit ACL, în Ilfov, dar și în Dâmbovița, sunt probleme privind urna mobilă și procesele verbale.

În localitatea Voluntari, din judeţul Ilfov, preşedintele unei secţii de votare i-ar fi obligat pe membrii comisiei secţiei de votare să semneze „în alb” procesul-verbal.

Iată comunicatul ACL:

„ Alianţa Creştin Liberală a contestat, la Biroul Electoral Central, comportamentul abuziv şi discriminatoriu al preşedintelui Biroului Electoral Judeţean Dâmboviţa, judecător Gabriel Bălaşa.
Domnia sa înţelege să ia deciziile de unul singur, prin anularea rolului legal al BEJ, izolându-se într-un birou personal, unde are acces doar secretariatul tehnic permanent.
De asemenea, preşedintele BEJ Dâmboviţa refuză să dea curs Deciziei BEC nr. 109/D/31.10.2014, de verificare – măcar sumară – a documentelor medicale care justifică solicitările pentru urna mobilă, în condiţiile în care au fost înregistrate numeroase sesizări privind abundenţa de solicitări ”tip” iniţiate de PSD în acest sens”, se arată în comunicatul ACL.

De asemenea, PNL a solicitat BEJ Ilfov înlocuirea de urgență a președintelui secției de votare nr.78 din localitatea Voluntari, liberalii afirmând că vor face plângere penală pe numele acestuia pe motiv de „fals intelectual”.

Încă de la prima oră s-au semnalat tentative de fraudă, cea mai gravă fiind la Reșița, unde vicepreședintele și președintele unei secții de votare au fost ridicați de procurorii DNA.

1 comentariu la “Liberalii strigă „fraudă!” în fieful lui Petrache

  1. Cred ca numai Petrache, in inteligenta lui incomensurabila, poate avea pretentii de la un judecator sa verifice, fie si sumar, documentele medicale emise, ce sa vezi, chiar de medici ! Eu zic la aia care au febra, sa mearga insusi Petrache sa le infiga termometrul. Apoi nu inteleg, ca astia de la ACL sunt foarte subtili in vorba si gandire, ca Iohannis, cum ia presedintele asta deciziile singur… in biroul unde are acces intreg secretariatul tehnic permanent ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *