Skip to content
Politică

Liberalii sunt nemulțumiți de Nicușor Dan și avertizează că i-ar putea retrage sprijinul politic. Șeful PNL București: Nu mai venim cu un cec în alb

Inquam Photos / George Călin

Primarul sectorului 6 din Bucureşti și președintele PNL București, Ciprian Ciucu, a venit cu un atac, joi, la adresa edilului general, Nicuşor Dan, spunând că Bucureştiul arată ca un „bâlci” şi atrage atenţia, în numele PNL, că i-ar putea retrage sprijinul politic, potrivit antena 3.

Cât despre faptul că anumite investiţii sunt blocate la nivelul Capitalei, Ciucu a spus că „nu poţi să spui că n-ai soluţie. Cum să treacă lunile şi să nu faci nimic?”

”Îi cer primarului general să urmărească mai atent ce se întâmplă cu investiţiile, mai asumat. Poate deblochează situaţia cu Constanda”, a declarat primarul Ciprian Ciucu, joi, conferinţă de presă.

De asemenea, preşedintele PNL Bucureşti a mai spus că e nemulţumit de modul cum acţionează Poliţia Locală.

Sunt extrem de nemulţumit de Poliţia Municipiului Bucureşti, sunt extrem de nemulţumit. Da, de domnul Răşică
(Daniel Rășică, șeful Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București – n.r.). 

Am vorbit cu toţi primarii de sector şi dacă Primăria nu-şi poate gestiona partea (…) spunem că tot ce e în inelul median se ocupă Primăria Generală, ce e în afară ne ocupăm noi. Discuţia acum e la nivel informal„, a comentat Ciprian Ciucu.

Edilul spune că partidul pe care îl reprezintă nu-şi retrage încă sprijinul acordat lui Nicuşor Dan, însă nu ar garanta pentru viitor.

Trag un semnal de alarmă. PNL îl susţine pe Nicuşor şi îi asigură majoritate. Dar îi cer primarului mai mult focus pe investiţii (…).

Dacă situaţia trenează şi nu se mişcă, nu mai venim cu un cec în alb, ci vom discuta fiecare proiect în parte. Va fi o negociere mai dură. Au trecut doi ani. Sunt lucruri care trebuiau să fi fost până acum. I-am zis că poate veni la PNL să ceară expertiză„, a avertizat Ciucu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *