Skip to content
Politică

PSD: Liberalilor nu le pasă de români nici astăzi, însă cer testare rapidă pentru ei

Inquam Photos / Octav Ganea

Social-democraţii critică în termeni duri atitudinea conducerii PNL care a cerut testare rapidă pentru coronavirus, după ce senatorul liberal Vergil Chiţac a fost diagnosticat cu această boală, PSD susţinând că PNL este ”o ruşine pentru istoria României”.

La rândul său, primarul Capitalei, Gabriela Firea, îl critică pe premierul în exerciţiu spunând că acesta l-a pus în pericol pe ministrul Sănătăţii.

Asigurarea necesarului de teste pentru depistarea coronavirusului nu a fost o prioritate pentru guvernul Orban! A devenit acum, când conducerea PNL este suspectă de infectare. Liberalilor nu le pasă de români nici astăzi, însă cer testare rapidă pentru ei! PNL, eşti o ruşine pentru istoria României!”, susţine PSD într-o postare pe pagina de socializare a partidului.

Social-democraţii îl critică pe premierul în exerciţiu Ludovic Orban pe motiv că acesta se izolează la Vila Lac 1, în condiţiile în care sute de români ”sunt ţinuţi în carantină, la grămadă, în locuri insalubre”.

Şi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, îl critică pe premierul Orban susţinând că acesta i-a pus în pericol atât pe jurnaliştii pe care i-a convocat la o conferinţă de presă, cât şi pe ministrul Sănătăţii.

Cel mai grav mi se pare că l-a expus pe ministrul Sănătăţii care la rândul său se întâlneşte cu manageri de spital, cu pacienţi. Gestul firesc era să se izoleze, nu să se plimbe pe la sediul de partid”, a afirmat Gabriela Firea, vineri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Aceasta a solicitat guvernului să ia ”măsuri de urgenţă pentru protecţia populaţiei”, potrivit News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *