Skip to content
Puterea Știrilor Video

Liberalul Adrian Dupu vine la Puterea Știrilor. Transmisiune LIVE pe pagina de Facebook

ziarulincomod.ro

Secretar de stat din Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, liberalul Adrian Dupu este invitat joi, la emisiunea ”Puterea Știrilor”, moderată de redactorul-șef PSnews.ro, Marinela Angheluș.

Adrian Dupu, în vârstă de 37 de ani, este absolvent al unui MBA la una dintre cele mai prestigioase facultăți de business din Germania, EBS Business School, fiind de altfel primul român care a urmat cursurile acestei unităţi de învăţământ de elită.

Adrian Dupu a lucrat timp de șase ani pentru Guvernul Germaniei şi s-a remarcat după ce a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor prin faptul că a rezolvat în mai puțin de două luni problema achiziţiei online a biletelor de transport pentru studenți și elevi, în condiţiile în care timp de trei ani de zile nu se găsise o soluţie viabilă.

Din punct de vedere politic, Dupu a obținut prima victorie a PNL în Republica Moldova la alegerile europarlamentare, când Traian Băsescu a fost învins pentru prima dată de către PNL. Totodată, la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis a câștigat în Republica Moldova un scor uriaș, de 97%, în urma campaniei electorale care a fost coordonată peste Prut de Adrian Dupu.

La alegerile pentru Parlamentul României, Adrian Dupu candidează pe poziția cinci pe lista PNL Prahova pentru un loc în Camera Deputaților.

Interviul poate fi urmărit live, la ora 14:00, pe pagina de Facebook PS News: https://www.facebook.com/pg/putereastirilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *