Liberalul Alexandru Muraru, despre Planul Simion: Ceea ce face AUR este infracţiune curată

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PNL Iaşi, deputatul Alexandru Muraru, susţine că tot ceea ce face AUR, prin aşa-numitul ”Plan Simion” este ”infracţiune curată”, liberalul precizând că ”gluma se îngroaşă când îţi laşi datele personale pe mâna unui partid care face jocurile Rusiei”. De asemenea, Alexandru Muraru a scris marţi seară pe Facebook că nu există nici un argument legal care să acopere ”una din cele mai mari escrocherii din ultimul deceniu”, el făcând referire la planul Simion.

”Ceea ce face AUR prin aşa-zisul plan Simion este infracţiune curată. Într-o ţară în care instituţiile ar fi funcţionat, oricine ar fi atentat la datele personale ale românilor prin înşelăciune, era dus la audieri. S-a râs şi s-a glumit pe sema promisiunilor lui Simion, dar gluma se îngroaşă când îţi laşi datele personale pe mâna unui partid care face jocurile Federaţiei Ruse. Cât despre efectele economice devastatoare ale Planului Simion nici nu e cazul să vorbim acum, pentru că aşa ceva nu va fi vreodată posibil într-o economie de piaţă liberă. Iar statul nu are resursele financiare (şi nici terenurile proprietate a statului) pentru o asemenea aberaţie decât dacă ne întoarcem la colectivizare”, consideră liberalul Alexandru Muraru.

Preşedintele AUR, George Simion, candidat la alegerile prezidenţiale din acest an, a inaugurat luni sediul central de campanie, care se află la Magazinul Bucureşti. Simion a declarat că pentru implementarea măsurilor din Planul SIMION, au nevoie de Parlament şi Guvern şi cer românilor un vot la alegerile parlamentare şi prezidenţiale.

”Cu ocazia inaugurării sediului de campanie, sute de persoane interesate de propunerile lansate de liderul AUR, privind locuinţele la preţuri accesibile şi refinanţarea creditelor imobiliare existente, cu implicarea statului, au fost prezente pentru a semna contractele de înscriere în program”, arată AUR într-un comunicat.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: