Skip to content
Politică

Liberalul care a votat împotriva lui Vlad Voiculescu dă vina pe vântul din Apuseni: Sunt într-o zonă cu semnal foarte slab și am votat cu tableta

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Contactat de PS News, Corneliu Olar, deputatul PNL de Alba care a votat moțiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că a fost o greșeală, cauzată de semnalul slab de internet din Munții Apuseni.

„Eu sunt într-o zonă cu semnal foarte slab în munții Apuseni și am votat cu tableta. Cred că a fost o eroare de server. M-am conectat foarte greu, se tot deconecta și probabil a fost o eroare. La noi în Apuseni bate vântul tare. Semnalul când apare, când dispare, iar internetul este foarte slab și a fost doar o eroare. Nu a fost cu intenție, nu aș fi votat în niciun caz da pentru moțiune, să nu credeți asta”, susține Corneliu Olar.

" "
" "

Moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, a picat la vot. 161 de deputați au votat împotriva moțiunii, în vreme ce pentru au fost 140. Deputații Coaliției dețin majoritatea, mai exact 169 de voturi, în timp ce Opoziția PSD-AUR are împreună 133.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *