Skip to content
Politică

Liberalul Ciprian Ciucu anunţă că vrea să candideze la Primăria Capitalei: Eu am viziunea cea mai realistă, dar şi instrumentele cu care să pun Bucureştiul pe baze solide după ce a fost adus în pragul dezintegrării de către PSD

Epoch Times

Consilierul general Ciprian Ciucu, preşedinte interimar al PNL Sector 6, a anunţat, marţi, că va candida la Primăria Capitalei. ”Eu am viziunea cea mai realistă, dar şi instrumentele cu care să pun Bucureştiul pe baze solide după ce a fost adus în pragul dezintegrării de către PSD”, a scris Ciucu pe Facebook.

Bun. Prezidenţiale au trecut cu bine, în Sectorul 6, candidatul PNL, preşedintele Iohannis, a scos un scor foarte bun şi în turul 1 şi în turul 2. Am muncit cu toţii, ne-am făcut treaba. Sectorul 6 a ieşit pe locul doi în Bucureşti şi ca procente şi ca număr de voturi în aceste alegeri”, a scris, marţi pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Acesta a anunţat că intenţionează să candideze la alegerile locale, scrie News.ro.

De acum mă voi concentra exclusiv pe alegerile locale şi pe obiectivul meu personal. Îmi voi convinge şi partidul, dar şi pe voi că eu am viziunea cea mai realistă dar şi instrumentele cu care să pun Bucureştiul pe baze solide după ce a fost adus în pragul dezintegrării de către PSD”, a mai scris Ciucu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *