Skip to content
Politică

Liberalul Daniel Fenechiu ironizează decizia USR de a vota moţiunea de cenzură: O să-i iubim foarte mult

Inquam Photos/George Calin

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, se arată revoltat de faptul că cei de la USR au anunțat că vor vota moțiunea opoziției.

O să-i iubim foarte mult, o să fie o dovadă de iubire dacă votează cei de la USR moțiunea, dar și o invitație la dialog. În general ei așa înțeleg ei dialogul: îți dau una peste cap, care e dovadă de iubire”, a spus Daniel Fenechiu, la Digi24.

Eu cred că România are nevoie de un Guvern stabil, cred că mai sunt șanse – personal cred că mici – ca să continuăm coaliția cu USR-ul, dar n-ar fi exclus poate USR-ul cu PSD-ul să-și dea mâna și să fie inutilă discuția noastră. Să ne sprijine pe noi PSD-ul? Personal nu cred că se va întâmpla.

Noi nu trebuie să luăm voturile. Matematica poate da și cu plus și cu minus. E posibil să nu fie cum spunem noi. Poate fac domnii de la USR un guvern de specialiști, cu AUR, cu domnul Cioloș…cu George Simion și Marcel Ciolacu poate e o chestie foarte bună. România are nevoie de un Guvern stabil”, a comentat, într-o notă ironică, Daniel Fenechiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *