Skip to content
Politică

Liberalul Florin Roman critică lista candidaților PSD la europarlamentare: Este de fapt lista lui Dan Voiculescu

Deputatul PNL Florin Roman a comentat, pentru PSNews.ro, lista candidaților PSD la alegerile europarlamentare. În opinia acestuia, includerea lui Carmen Avram pe această listă reprezintă o mutare în oglindă față de cea efectuată de PNL cu aducerea jurnalistului Rareș Bogdan.

“La o primă vedere, aș avea câteva considerații despre candidații PSD la europarlamentare. Cap de lista este Rovana Plumb, o așa-zisă patrioată care a cerut blocarea fondurilor europene, inclusiv a subvențiilor pentru România.

Lista PSD este de fapt lista lui Dan Voiculescu, cel care și-a impus cel puțin patru candidați eligibili din grupul Antena 3. Am văzut cum l-au spurcat pe Rareş Bogdan, dar au copiat Partidul Național Liberal și au venit și ei cu o jurnalistă de la Antena 3.

Totodată, vedem că există doar doi candidați eligibili din județe puternice ale PSD, semn că partidul este mai dezbinat ca niciodată. Nu în ultimul rând, nu există niciun candidat născut în Ardeal pe locuri bune, semn ca PSD nu este interesat de această zonă”, a conchis liberalul.

Zilele trecute, președintele PSD, Liviu Dragnea a făcut publică lista candidaților social-democrați la alegerile europarlamentare. Doar trei actuali europarlamentari în persoana lui Dan Nica, Andi Cristea, respectiv Maria Grapini se mai regăsesc și pe actuala listă.

Astfel că, lista validată în reuniunea Comitetului Executiv al PSD de la Palatul Parlamentului, are următoarea componenţă: Rovana Plumb, Carmen Avram, Claudiu Manda, Cristian Terheş, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoş Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană, Crina Fiorela Chilat, Mariana Bălănică, Răzvan Popa, Luminiţa Jivan, Alin Pavelescu, Augustin Ioan, Cătălin Grigore, Roxana Paţurcă, Oana Florea, Dragoş Cristian, Macaveiu Mihai Ion, Liviu Brăiloiu, Florin Manole, Ion Voinea, Horia Grama, Alexandru Popa, Aida Căruceru, Gheorghe Tomoiagă, Anca Daniela Raiciu, Calenţaru Nasi, Cristina Tărteaţă, Petru Moţ, Luminiţa Ţundrea, Iacob Emanuel, Cătălin Unciuleanu, Gabriel Bogdan Răducanu, Andrei Sima.

7 comentarii la “Liberalul Florin Roman critică lista candidaților PSD la europarlamentare: Este de fapt lista lui Dan Voiculescu

  1. acest asa zis parlamentar roman este cel care incearca sa bage zazanie intre toti mebrii parlamentului ca asa primeste el ordine

  2. un neica nimeni intra si vorbeste aiureli este dus rau cu pluta cred ca fumeaza ceva suspect de face astfel de declaratii

  3. nu este nicio lista a lui voiculescu daca va uitati mai atent este lista propusa de psd deci ce treaba are voiculescu cu asa ceva?

  4. nenea marcel asta ce mai vrea frate?nu poate sa stea linistit si sa doarma in fololiul ala de deputat sau ce o fi el acolo ca oricum asta face mereu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *