Skip to content
Politică

Liberalul Florin Roman, declarații la mitingul de la Brașov: Țara este în război cu ciuma roșie

Deputatul PNL Florin Roman a afirmat, duminică, la mitingul liberalilor de la Brașov, că România trebuie să-i spună „analfabetei care conduce Guvernul României” că cetățenii români nu sunt ca ea, și anume „hoți, analfabeți sau semidocți”, potrivit news.ro.

România este în război cu ciuma roşie. PNL este în război cu Dragnea şi cu gaşca lui de hoţi, de bandiţi şi mafioţi. PNL este singurul partid care poate înfrânge PSD-ul. 1100 de primari, 14.000 de aleşi locali, toţi oamenii de bună credinţă din ţara asta. De aici de la Braşov să îi spunem lui Dragnea: România se ridică, Liviu Dragnea pică. Nu vă fie frică, Liviu Dragnea pică. În 26 mai trebuie să-l punem în genunchi pe Dragnea. România trebuie să se ridice. România trebuie să îi spună analfabetei care conduce Guvernul României că nu suntem ca şi ei, nu suntem hoţi, nu suntem analfabeţi, nu suntem semidocţi ca şi tuta de Dăncilă”, a afirmat Florin Roman.

Totodată, demnitarul le-a mai spus celor prezenţi că PSD nu a fost niciodată atât de slab şi de dezbinat şi că este momentul revanşei pentru PNL.

„Dragi liberali, niciodată nu am prins şi nu o să mai prindem PSD-ul atât de slab, atât de dezbinat, atât de măcinat de conflicte interne. Acum este momentul revanşei”, a mai spus deputul PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *