Liberalul Gigel Știrbu recidivează. Cine sunt AMAZOANELE PSD

După ce recent liberalul Gigel Știrbu, fost ministru al Culturii, a comparat o reuniune a PSD cu întâlnirile din deltă ale hoțului Terente, liderul PNL recidivează și lansează o nouă ”apreciere” inedită către foștii săi parteneri din PSD.

De data aceasta, Știrbu identifică 4 lideri ai PSD, care apar zilnic la televiziuni, și pe care îi cataloghează drept ”amazoanele PSD”.

”Orice persoană care monitorizează cu atenţie ce se întâmplă pe scena politică nu poate să nu constate că atunci când este pus (de regulă, de către ziarişti) în faţa unei situaţii delicate, domnul Victor Ponta se eschivează şi pasează răspunderea. Premierul Ponta nu comentează, spunând că nu este problema sa, ce fac sau nu deputaţii PSD; deputatul Ponta nu comentează, spunând că nu are vreo calitate, unele decizii ce se iau la partid (PSD); preşedintele PSD, Victor Ponta nu comentează, susţinând că nu are vreo legătură cu unele acţiuni din Executiv ale miniştrilor PSD şi ale…premierului ( a se vedea întrebările presei legate de o eventuală demitere a şefei CNA)”, precizează Știrbu prin intermediul unui comunicat de presă.

”Mai mult, imediat după lansarea unui atac al domnului Ponta, intră în scenă pe toate canalele media şi amazoanele sale, Gabriela Vrânceanu Pandele, Rovana Plumb, Ana Birchall şi Dan Şova, care continuă „munca” şefului şi îl înfierează cu mânie proletară pe cel atacat.

”Pe Victor Ponta poate îl înţeleg. Vrea să-şi desfiinţeze principalul contracandidat. Dar pe cele patru amazoane îmi este greu să le încadrez undeva, atunci când amplifică spusele liderului lor şi încearcă să-l supună oprobiului public pe cel atacat, utilizând un limbaj şi un comportament specific unor vremuri de tristă amintire.

Nu credeam că în anul 2014, în România, mai este posibil un comportament politic „marca” Ana Pauker, Suzana Gâdea sau, ca să vin mai aproape, „marca” Daniela Buruiană din perioada FSN-ului şi a PRM-ului”, mai explică vicepreședintele PNL.

Liderul PNL se pare că încearcă să își facă un titlu de glorie din declarațiile și ”aprecierile” inedite la adresa celor din PSD. Până în momentul de față, Știrbu se face ”remarcat” ori de câte ori trimite un comunicat de presă. Să nu uităm de prima declarație publică pe care acesta a avut-o, după ce a fost nominalizat ministru al Culturii de către conducerea PNL:  ”Sunt mândru şi mulţumesc părinţilor „de numele care mi l-au dat” ”.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL