Skip to content
Politică

Liberalul Mihăiță Calimente recidivează și provoacă un nou scandal la Antena 3: “Mercenar e ma-ta”

Deputatul PNL Mihaita Calimente a aparut din nou intr-o emisiune tv. Evident, un nou scandal.

Dupa ce in urma cu cateva zile a fost invitat sa plece din platou de Razvan Dumitrescu, realizatorul emisiunii “Subiectiv” de la Antena 3, Mihaita Calimente a avut un conflict, joi seara, cu Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice.

Totul s-a intamplat la emisiunea “La ordinea zilei”, moderata de Dana Grecu. Ciuvica s-a evervat dupa ce liberalul Calimente l-a facut mercenar. A urmat o replica fulgerătoare din partea lui Ciuvică: “Mercenar e ma-ta”.

Calimente a raspuns de aceasta data calm, ramanand in emisiune.

Citește și:

Încă un scandal uriaș la Antena3. Liberalul care a fost dat afară din emisiune recidivează

Lider PNL, dat afară dintr-o emisiune la Antena3, în urma unui scandal uriaș. VIDEO

6 comentarii la “Liberalul Mihăiță Calimente recidivează și provoacă un nou scandal la Antena 3: “Mercenar e ma-ta”

  1. Eu ii inteleg pe cei de la Antena 3 ca il iduc in emisiuni pe imbecilul asta sinistru de Calimente, nesimtit si prost ca noaptea, ca au de cine sa-si bata joc fara ca el sa priceapa. Doar ca imbecilul incepe sa scoata coltii si cred ca s-a depasit orice limita cu mediatizarea astuia. Reactia negativa a telespectatorilor nu va fi numai la adresa lui Calimente, ca el oricum e un cretin, dar cat de curand se va intoarce chiar impotriva realizatorilor. Eu cel putin daca il vad pe Calimente in platou, renunt la a mai urmari emisiunile Antena 3. Pentru ca ma consider jignit sa mi-l tot aduca in fata pe marlanul asta libidinos.

    1. Calimente este de o prostie si o nesimtire iesite din comun.
      Azi a mintit si cu pensia pe care o primeste mama lui.
      A uitat sa spuna ca primeste si pensie de urmas.

  2. P.S.: La sugestia domnului Ciuvica de a depasi imbecilitatile spuse de Calimente in privinta pensiilor pentru ca se plictisesc telespectatorii, doamna Dana Grecu a facut afirmatia tepoasa, chiar impertinenta as spune, ca nu tine telespectatorii legati. I-as aminti doamnei Grecu, care pe zi ce trece incepe sa aiba o agresivitate tipic basista in atitudinea ei, ca si datorita mie, ca telespectator fidel al Antenei 3 are domnia sa rating si implicit isi ia saculetii de bani. Mai usor, doamna Dana Grecu, ca incepeti sa semanati din ce in ce mai mult tocmai cu cei pe care credeam ca-i criticati cu sinceritate. Oricum, ati pierdut un client. Pa !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *