Skip to content
Politică

Liberalul Pavel Popescu cere USR să denunțe protocolul cu PLUS după ce Cioloș a anunțat că o susține pe Sylvie Goulard drept comisar european

Deputatul PNL Pavel Popescu le cere colegilor parlamentari din USR să denunțe protocolul cu PLUS. Totul, în contextul în care liderul PLUS, Dacian Cioloș a anunțat că a acceptat explicațiile franțuzoaicei Sylvie Goulard privind acuzațiile de corupție care i se aduc și că o va susține pe aceasta pentru postul de comisar european.

Într-o postare pe Facebook, Pavel Popescususține că declarația lui Dacian Cioloș ”aruncă în aer toată munca USR”.

”Dragi colegi parlamentari din USR, prietenii mei: Claudiu Nasui, Tudor Benga, Cristina Prună, Ionut Mosteanu, Cătălin Drulă, Cosette Chichirău: prin voi România a fost injectată cu speranța unor noi politicieni oneşti. Pe subiectul justiției suntem frați: aparținem aceluiaşi curent, dar cu o orientare doctrinară diferită. Declarația de azi a lui Dacian Cioloş aruncă în aer toată munca USR. Și voi știți asta. Pentru a nu distruge credibilitatea întregului USR vă rog să denunțați protocolul cu PLUS. Nu cer asta pentru mine, nu o cer pentru PNL, nu o cer pentru USR, o cer pentru România.

«Cioloș, for instance, said he had accepted the explanations from Goulard, a member of his own political family, regarding the allegations against her and would support her nomination, because ultimately it was clear to him that she respected the EU’s rules — as evidenced by her reimbursement of EU funds»”, a scris Pavel Popescu, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *