Skip to content
Politică

Liberalul Robert Sighiartău, detalii despre Consiliul Național al PNL de azi: Vom vorbi și despre demararea campaniei electorale

Liberalul Robert Sighiartău a precizat, pentru PSnews, că evenimentul de joi de la Romexpo, Consiliul Național al PNL, va conține și un punct privind alegerile prezidențiale, președintele Klaus Iohannis fiind de altfel invitat la Consiliu.

Este un eveniment important pentru Partidul Național Liberal. Avem pe ordinea de zi, printre altele, raportul Biroului Executiv, finalizarea procedurilor de integrare PACT condus de Sebastian Burduja în cadrul PNL și vom avea și un punct distinct privind alegerile prezidențiale și vom vorbi despre demararea campaniei electorale pentru prezidențiale, care va începe cu strângerea de semnături pentru candidatura domnului Iohannis. De altfel, dânsul ne va onora cu prezența la acest eveniment.

Vreau să spun că avem încredere în români și cred că aceștia vor alege cel mai serios candidat la funcția de președinte, respectiv domnul Klaus Iohannis”, a precizat Sighiartău pentru PSNews.ro.

Consiliu Național al PNL se va întruni joi, pe 8 august, la Romexpo. Pe ordinea de zi a ședinței stă lansarea oficială a susținerii candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni, dar și desemnarea unui nou prim-vicepreședinte al partidului.

La CN al liberalilor, care se va desfășura începând cu ora 16:00, vor participa peste 3.500 de membri PNL, parlamentari, primari și aleși locali.

În cadrul reuniunii vor vorbi secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, liderul grupului europarlamentarilor români din PPE, Rareș Bogdan, liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, președintele Ligii Aleșilor Locali ai PNL, Gheorghe Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *