Skip to content
Puterea Știrilor Video

Liberalul Siegfried Mureșan pune cifrele pe masă: câți bani a absorbit România de la aderarea la UE. Atac dur la PSD

Inquam Photos / Octav Ganea

Liberalul Siegfried Mureșan, candidatul aflat pe a doua poziție pe lista PNL la alegerile europarlamentare, a fost invitat în studoiul ”Puterea Știrilor”, unde a vorbit despre schimbul de replici dure între Partidul Social Democrat(PSD) și oficialii de la Bruxelles.

Astfel, Siegfried Mureșan a precizat, în cadrul interviului, că prioritatea PSD în Europa în ultimii 2 ani de zile a fost apărarea lui liviu Dragnea, însă „UE înțelege exact ce modificări legislative au încercat cei de la PSD și ALDE să facă”.

Totodată, liberalul a atras atenția că, din momentul în care România a aderat la UE, țara noastră a plătit 17 mld de euro în bugetul UE și a absorbit 52 de mld de euro.

Prioritatea PSD în Europa în ultimii 2 ani de zile a fost apărarea lui liviu Dragnea, doar asta i-a mânat. De 2 ani de zile, UE vede ce se întâmplă în România, este de partea poporului român, a omenilor cinstiți. UE înțelege exact ce modificări legislative au încercat cei de la PSD și ALDE să facă. PSD de 2 ani zile încearcă să convingă UE că sutele de mii de oameni din stradă greșesc și doar ei au dreptate, însă eșuează.

De aceea, UE a devenit un inamic pentru PSD deoarece PSD vrea să slăbească justiția, să convingă Europa întreagă că infractorul Liviu Dragnea este om cinstit și au eșuat fiindcă au văzut că UE înțelege ce se întâmplă în România și nu le crede minciunile. UE devine un inamic pentru PSD și este clar că va exista această confruntare, însă, și noi PNL, suntem pregătiți de această confruntare.

Vom apăra parcursul european al României, vom spune oamenilor care sunt avantajele apartenenței oamenilor la UE și vă dau un singur exemplu: de când România a aderat la UE, la 1 ianuarie 2007, noi am plătit 17 mld de euro în bugetul UE și am absorbit 52 de mld de euro, cifrele actualizate acum la finalul lunii aprilie” a declarat Siegfried Mureșan, la Puterea Știrilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *