Skip to content
Puterea Știrilor Video

Liceul din Snagov a ajuns o ruină! Candidatul liberal Anghel Mihai acuză administrația PSD: ”În 8 ani de zile n-au fost în stare”

PS NEWS
" "

Invitat la ”Puterea Știrilor”, candidatul PNL la Primăria comunei Snagov, Anghel Mihai, prezintă situația degradantă în care se află astăzi liceul teoretic Mihail Kogălniceanu din localitate.

„Liceul Snagov a fost un lucru minunat pentru comuna Snagov. Din păcate și cu tristețe vă spun că, astăzi, este o ruină. Chiar zilele trecute am fost acolo împreună cu secretarul general al Partidului Național Liberal, Robert Sighiartău, și cu două doamne profesoare, iar una dintre ele, soția fostului director care a construit liceul Mihail Kogălniceanu. Acest liceu a fost un liceu de renume, nu numai în județul Ilfov ci în întreaga țară. Ne-au povestit dumnealor câte generații de oameni importanți au ieșit de pe băncile acelui liceu.

" "
" "

Îmi doresc ca, imediat ce mă voi instala ca primar al comunei Snagov, să demarăm proiectul pentru reconstrucția lui, pentru că, astăzi când vorbim, copiii din comuna Snagov învață în trei centre diferite în satul Snagov, satul Ghermănești și în satul Ciofliceni. Este poate punctul cel mai important pentru programul meu. Toate sunt de fapt puncte de grad 0 pentru programul meu”, spune Anghel Mihai.

Candidatul PNL critică dur actuala conducere a Snagovului, din cauza căreia „a fost pierdută finanțarea europeană pentru liceul teoretic din Snagov, iar astăzi construcția se degradează pe zi ce trece”

„Liceul trebuia să se facă pe un proiect cu fonduri europene. Din păcate, actuala conducere PSD, cu actualul primar de 8 ani de zile nu a fost în stare să reconstruiască acest liceu. Dacă ajungeți acolo și vedeți veți spune că nu este posibil să se întâmple așa ceva pentru copiii din comuna Snagov, pentru părinții din Comuna Snagov”. adaugă Anghel.

În încheiere, candidatul PNL spune că pentru reabilitarea liceului există două posibilități: posibilitatea accesării de fonduri europene și posibilitatea de accesare de fonduri guvernamentale.

„Cea mai rapidă este cea a accesării fondurilor guvernamentale  pe care o să o încercăm în primă fază și clar avem susținerea Guvernului României unde am accesat diferiți miniștri pentru diferitele proiecte pe care urmează să le dezvoltăm în comuna Snagov. Avem suportul Consiliului Județean, avem suportul viitorului președinte al Consiliului Județean, deci avem pe toată linia susținere de la Guvern la Consiliu Județean și sper să ne bucurăm și de susținerea cetățenilor comunei Snagov să ne acorde votul pe 27 septembrie”, a conchis Anghel Mihai.

Anghel Mihai, candidatul PNL la Primăria Snagov, la ”Puterea Știrilor” cu Marinela Angheluș

Publicată de PS News pe Luni, 21 septembrie 2020

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *