Skip to content
Politică

„Lichelismul politic e o valoare în PNL!”. Răzvan Sava iar e luat la bastoane. Gorghiu şi Blaga, acuzaţi că au pus batista pe ţambal

Primarul general interimar Răzvan Sava iar este luat la bastoane, în timp ce co-preşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga sunt acuzaţi că au pus batista pe ţambal.

Într-un editorial publicat, joi, pe adevarul.ro (şi intitulat „Cum moare liberalismul în faţa lichelismului: cazurile Theodor Paleologu şi Răzvan Sava”), jurnalistul Daniel Gorgonaru critică tandemul Gorghiu-Blaga pentru dubla măsură de care au dat dovadă: pe de o parte, l-au exclus din partid pe deputatul Theodor Paleologu, după ce acesta exprimase diverse adevăruri incomode; pe de altă parte, co-preşedinţii s-au făcut că plouă când, în campania electorală, Răzvan Sava a defilat prin Sectorul 4 la braţ cu fostul primar Cristian Popescu Piedone.

„Dacă în cazul lui Paleologu intransigenţa disciplinei de partid a fost de neclintit în minţile celor care conduc, din nefericire, destinele unui partid cu o istorie de peste 150 de ani, nu la fel au stat lucrurile şi în ceea ce-l priveşte pe ipochimenul Răzvan Sava. Faţă de individul care a pactizat cu un urmărit penal, cu un reprezentant al mizeriei administrative care a cangrenat România, numitul Cristian Popescu – Piedone, Gorghiu şi Blaga au pus batista pe ţambal. Lichelismul politic e o valoare în PNL. Dacă un membru de partid se aliază cu un urmărit penal pentru nobilul scop de a ajunge primar, aruncând la coş tot ceea ce ţine de o minimă morală socială, acest lucru este acceptat.  Mai mult, sunt convins, că dacă Răzva Sava ar fi ieşit primar, ar fi primit mandatul de a conduce destinele PNL Bucureşti, ca răsplată pentru succesul de a deveni edil călcând pe cadavrele tinerilor morţi la Colectiv.

În minţile întortocheate ale liderilor PNL, Paleologu, cel care a spus adevărul, a fost nociv, din cauza lui a pierdut partidul alegerile în Bucureşti. În schimb, Sava, ipochimenul care a umblat de mână prin sectorul 4 cu urmăritul penal Piedone, este bun, este sănătos pentru membrana actualului PNL”, punctează Daniel Gorgonaru.

Citiţi AICI întregul material.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *