Skip to content
Politică

Lider ACL critică tandemul Ponta-Tăriceanu

Anunţul făcut de Victor Ponta, conform căruia îl va numi premier pe Călin Popescu Tăriceanu, în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale, a stârnit reacţii dure din partea rivalilor de la ACL.

Unul dintre cei care şi-a exprimat cu vehemnţă dezacordul în privinţa unui asemenea cuplu de conducere la vârful României a fost Cătălin Predoiu. Prim-vicepreşedintele PDL susţine că cei doi au provocat mari deservicii României în timpul mandatelor în care au condus Guvernul ţării şi că o eventuală colaborare a acestui duet nu ar aduce decât deservicii populaţiei.

“Ceea ce observ e că domnul Ponta, un premier care a dus economia României în recesiune, a nominalizat un fost premier care a lăsat țara cu un deficit bugetar de aproximativ 6 sută, a făcut praf banii din privatizarea BCR și a încărcat schema administrației centrale cu aproximativ 150.000 de salariați. Premierul Tăriceanu, astăzi președinte de Senat, a protejat corupții din Parlamentul României, tergiversând anchetele justiției și cererile ANI. Constatăm că avem un tandem Ponta – Tăriceanu, un tandem al recesiunii și al corupției”, a spus Predoiu, miercuri, la Palatul Parlamentului.

Marţi seară, Victor Ponta a mărturisit că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, lista cu posibili premieri îi conţine pe următorii, în această ordine: Călin Popescu Tăriceanu, Florin Georgescu, prim-vicepreşedintele BNR, şi George Maior, actualul director al SRI.

1 comentariu la “Lider ACL critică tandemul Ponta-Tăriceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *