Skip to content
Politică

Lider ACL, despre strategia prin care Iohannis va recupera cele 10 procente

Diferența între Klaus Iohannis și Victor Ponta, cei doi candidați care au intrat în turul II al alegerilor prezidențiale, a fost de 10 procente. Nici sondajele nu îl plasează mai bine pe Iohannis.

Prim-vicepreședintele ACL, Cătălin Predoiu, a explicat care este strategia prin care Iohannis va recupera diferența de 10 procente dintre el și Ponta.

”Un prim aspect e o mai buna mobilizare a organizatiilor si au fost luate masurile necesare dupa primul tur. In doua trei locuri a fost vorba de o relaxare prematura.

In al doilea rand, ma bazez pe diferenta vadita dintre candidati. Avem un om serios si un altul care a inselat toate asteptarile, chiar ale propriului partid si electorat. Pe 14 noiembrie vom marca al treilea semestru consecutiv de recesiune intr-un context de acalmie economica. Dl Ponta nu are scuza unei crize. A guvernat prost.

20% din investitii au fost taiate, cifra fara precedent, incasarile la buget sunt in jur de 31% din PIB. In timpul crizei incasarile treceau de 33%. 36 de noi taxe, locurile de munca se topesc, increderea investitorilor scade, economia e gripata.

In al treilea rand, sunt greselile flagrante in organizarea alegerilor. Ele au creat un val de nemultumire care va conta. Valul a fost stimulat si mai mult de comportamentul sfidator al dlui Corlatean si implicit al dlui Ponta”, a declarat Cătălin Predoiu, într-un interviu acordat ziare.com.

1 comentariu la “Lider ACL, despre strategia prin care Iohannis va recupera cele 10 procente

  1. Valul a fost stimulat de voi, mizerabililor, dar sa vezi cand se va intoarce impotriva voastra. O sa mature pe toti, basistilor ! Dupa dezbaterea 1 / 1 de aseara, tu mai vorbesti de strategie ??? Vai de capul vostru ! O saptamana mai aveti. Atat !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *