Skip to content
Politică

Lider ALDE, furios pe anchetatori. Scandalul Colectiv sufocă mediul de afaceri

Lider ALDE, furios pe anchetatori. Scandalul Colectiv sufocă mediul de afaceri

În acest context, este vorba despre vicepreședintele ALDE, Cătălin Beciu.

Astfel, prin intermediul unui comunicat de presă remis PSnews.ro, Cătălin Beciu subliniază faptul că accidentul cumplit de la Colectiv nu a fost provocat de către mediul de afaceri românesc: „De ce pedepsim nevinovații?”

„Cumplitul accident de la Colectiv nu a fost provocat de către mediul de afaceri românesc, în ansamblu. Strada spunea că a fost vina corupţiei. Atunci, de ce pedepsim nevinovaţii? De ce vedem asaltul ăsta al instituţiilor, plătite din banii antreprenorilor, asupra companiilor româneşti?

Adică ăia care greşesc, ăia care nu ne-au păzit, care nu au anchetat la timp, care au dormit în ghete, care au fost complici şi protectori ai corupţilor până de curând, când au primit alt ordin, tot ăia, deci, pedepsesc pe toată lumea? De ce instituţiile, care n-au făcut nimic în 10 ani şi care au lăsat miliarde să fie furate, nu plătesc pentru ce s-a întâmplat în România? Dacă ai dosare de 10 ani, cu unii care au furat 5 lei, dar care în 10 ani au ajuns la un miliard, tu, instituţie, nu păţeşti nimic?

Soluţia pentru a vă ascunde complicitatea este asaltul descreierat asupra mediului de afaceri?

Închiderea teatrelor, cluburilor, restaurantelor şi sălilor de sport este cea mai bună idee?

Nu ar fi mai bine să propuneţi modificări legislative, care să facă posibilă respectarea legii, fără transformarea celui care are pixul într-un zeu?

Cred că ar fi mai bine să nu fie legi complicate, ci legi care să poată fi respectate şi care să nu permită autorităţilor să „interpreteze” în sensul în care ar putea primi „o atenţie”.

Opriţi nebunia asta. Voi, instituţiile, sunteţi vinovaţi pentru tot, nu mediul de afaceri!”, a transmis Cătălin Beciu.

1 comentariu la “Lider ALDE, furios pe anchetatori. Scandalul Colectiv sufocă mediul de afaceri

  1. Total de acord ca isteria asta a ISU este dementa ! Dar sa nu exageram, zic, cu imacularea mediului de afaceri, partas cumva la darea de mita. Totusi, una e una si alta e alta. Trebuie sa inceteze cumva dementa asta a incompetentilor penali de la ISU !!! Imbecilii astia in necunoasterea lor au inceput sa creada ca sunt mai destepti si decat proiectantii, si decat autoritatile locale, si decat constructorii, ei sunt convinsi ca sunt Dumnezeu pe pamant ! Niste burtosi nenorociti, care de atata huzur si ciugulit prin carciumile pe care acum le inchid fara menajamente, nu se mai pot apleca nici sa se lege la sireturi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *