Skip to content
Politică

Lider din Opoziție, acuzații grave: politicieni din vârful PSD au trimis în mod voit provocatori la protest

 Președintele PMP, Eugen Tomac, susține, într-o postare pe Facebook, că este din ce în ce mai convins că lideri ai PSD au trimis provocatori în Piața Victoriei care să compromită mișcarea de protest.

Tomac remarcă faptul că manifestațiile spontane care au avut loc până acum s-au desfășurat în fără incidente. În chimb, protestul diaposrei de pe 10 august, anunțat cu mult timp înainte, a fost marcat de violențe între jandarmi și protestatari.

”Cum se face oare că toate protestele neanunțate, desfășurate în mod spontan pentru a contesta acțiunile PSD, s-au derulat până acum pașnic, fără incidente?

De ce acest protest anunțat din timp a arătat acțiuni coordonate de instigare la violență?

Din informațiile recent circulate în spațiul public, încep să apară, așa cum bănuiam, indicii ale unei acțiuni premeditate.

Se pare că mecanismul PSD funcționează in umbră mult mai bine decât in fruntea Guvernului, atunci când e vorba de apărarea intereselor proprii și subminarea drepturilor cetățenilor de a se exprima liber.

Sunt tot mai convins ca politicieni din vârful PSD au trimis in mod voit și bine recompensat (nu mă refer aici la tradiționala faină și ulei) provocatori care să compromită mișcarea de protest.

Această mișcare ticăloasă trebuie sancționată sever pentru că nu se poate manipula o țară întreaga fără a răspunde în fața legii.

Avem imagini, avem un calendar exact al derulării evenimentelor, există toate datele necesare pentru demararea unei anchete! Mai trebuie voință!”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *