Skip to content
Politică

Lider local PMP, declaraţii belicoase către Udrea: „Sub nicio formă!” Întrebarea care-i dă fiori lui Iohannis

Un lider local PMP face declaraţii belicoase către Elena Udrea şi formulează o întrebare care îi dă fiori preşedintelui Klaus Iohannis.

Ionuţ Moroşanu (vicepreşedinte al PMP Piatra-Neamţ) a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că, din câte ştie, Udrea şi-a dat demisia din partid, relatează ziarulceahlaul.ro.

„Sub nicio formă nu vom susţine o eventuală candidatură a sa pentru Parlament”, a subliniat Moroşanu.

Celălalt vicepreşedinte al organizaţiei locale, Cristian Sauciuc, a arătat că PMP insistă pe tineri şi pe promovarea unor membri care nu au mai făcut politică, motivând că „actuala clasă politică este vinovată pentru că în România nu se întâmplă nimic bun”.

La rândul lui, Ionuţ Moroşanu a mai arătat că partidul nu este de acord cu noua lege electorală prin care primarul este ales din primul tur, pentru că, în opinia sa, o astfel de procedură nu respectă voinţa populaţiei.

„Îl întreb pe domnul Iohannis: ce se întâmpla dacă preşedintele ţării era ales din primul tur? Cum ar fi arătat asta pentru politica şi justiţia românească?” a spus Moroşanu.

Amintim că, în urma primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2014, Klaus Iohannis a ieşit pe locul secund, cu 30,37% dintre voturile exprimate, faţă de 40,44%, rezultatul obţinut de Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *