Lider marcant al PNL, încurcat de opțiunile electorale

Unul din cei mai importanți lideri ai PNL se destăinuie pe blogul personal. Varujan Vosganian a publicat pe blogul personal un text în care dezvăluie că ”nu a ratat la vot  niciun președinte de partid, cu excepția lui Vadim Tudor”.

Prezentând toate opțiunile electorale pe care le-a avut la alegerile prezidențiale din ultimii 25 de ani, Vosganian recunoaște că este într-o oarecare încurcătură.

”Motivul pentru care dialogul meu lăuntric e pus în încurcătură este legat de înşiruirea  opţiunilor mele de vot din 1990 încoace.

Ia să vedem cu cine am votat, estimat, la alegerile prezidenţiale: cu Radu Câmpeanu, în 1990; cu Emil Constantinescu (în ambele tururi de scrutin) în 1992; cu Emil Constantinescu (în ambele tururi de scrutin) în 1996; cu Mugur Isărescu (turul I) şi Ion Iliescu (turul al doilea) în 2000; cu Traian Băsescu (în ambele tururi de scrutin) în 2004; cu Crin Antonescu (turul I) şi Mircea Geoană (turul al doilea) în 2009. Aşadar, ca un adevărat om de dreapta, am votat cu toată lumea, şi cu Ion Iliescu, şi cu Emil Constantinescu, şi cu Traian Băsescu (pe vremea când era socialist). Cu şefii tuturor partidelor, PSD, PD, PNL… N-am iertat pe niciunul… Doar cu Vadim Tudor n-am votat…

Ce ar înţelege cineva care nu ştie nimic despre România, citind palmaresul meu electoral? Ce mai înţelegem noi, după atâta vreme şi după atâtea întorsături? Mă sparie gândul să mă gândesc cum va arăta comentariul ăsta mărturisitor în 2024…”, a mărturisit Vosganian pe blogul personal.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: