Skip to content
Politică

Lider marcant al PSD, avertisment dur pentru colegii de partid. Declarație surpriză despre șansele lui Iohannis

Duminică la Focșani a avut loc conferința județeană de alegeri a PSD Vrancea, eveniment la care a participat și senatorul PSD, Miron Mitrea, ocazie cu care a transmis un mesaj îngrijorător către colegii săi din PSD.

Miron Mitrea a încercat să-i aducă cu picioarele pe pământ pe colegii săi din PSD, atrăgându-le atenţia să-l trateze cu toată seriozitatea pe prezidenţiabilul ACL Klaus Iohannis, care se bucură de o mare simpatie în Ardeal. Potrivit acestuia, nici Traian Băsescu nu şi-a spus ultimul cuvânt: „Traian Băsescu, aşa şifonat cum este, are puterea să se bată în campanie şi se va bate”, potrivit celor de la adevarul.ro.

”Chiar dacă par un pic pesimist, vreau să vă spun că nu am câștigat încă alegerile prezidențiale.

Se va juca tare în turul II. În turul I vom câștiga cu 37%, cu 38%, cu 40%, poate cu 45%, sigur vom câștiga. Turul doi în schimb nu va fi simplu. Chiar dacă Vrancea va câștiga poate cu 60%, Ardealul nu îl vom câștiga. Entuziasmul colegilor din Ardeal că Iohannis este sas și nu îl votăm…. Atmosfera din Ardeal mnu este una anti- Iohannis, nici una anti- maghiară. De aceea capacitatea noastră ca și partid să câștigăm în Ardeal există, dar nu aș paria pe ea”, mai precizat Miron Mitrea membrilor PSD prezenți la conferința de alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *