Skip to content
Politică

Lider marcant al PSD, avertisment dur pentru colegii de partid. Declarație surpriză despre șansele lui Iohannis

Duminică la Focșani a avut loc conferința județeană de alegeri a PSD Vrancea, eveniment la care a participat și senatorul PSD, Miron Mitrea, ocazie cu care a transmis un mesaj îngrijorător către colegii săi din PSD.

Miron Mitrea a încercat să-i aducă cu picioarele pe pământ pe colegii săi din PSD, atrăgându-le atenţia să-l trateze cu toată seriozitatea pe prezidenţiabilul ACL Klaus Iohannis, care se bucură de o mare simpatie în Ardeal. Potrivit acestuia, nici Traian Băsescu nu şi-a spus ultimul cuvânt: „Traian Băsescu, aşa şifonat cum este, are puterea să se bată în campanie şi se va bate”, potrivit celor de la adevarul.ro.

" "
" "

”Chiar dacă par un pic pesimist, vreau să vă spun că nu am câștigat încă alegerile prezidențiale.

Se va juca tare în turul II. În turul I vom câștiga cu 37%, cu 38%, cu 40%, poate cu 45%, sigur vom câștiga. Turul doi în schimb nu va fi simplu. Chiar dacă Vrancea va câștiga poate cu 60%, Ardealul nu îl vom câștiga. Entuziasmul colegilor din Ardeal că Iohannis este sas și nu îl votăm…. Atmosfera din Ardeal mnu este una anti- Iohannis, nici una anti- maghiară. De aceea capacitatea noastră ca și partid să câștigăm în Ardeal există, dar nu aș paria pe ea”, mai precizat Miron Mitrea membrilor PSD prezenți la conferința de alegeri.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *