Skip to content
Politică

Ce lovitură pregătește ACL în Parlament pentru săptămâna viitoare

Miercuri seară, în dezbatera electorală de la B1 TV, Klaus Iohannis i-a propus contracandidatului său Victor Ponta ca joi, 13 noiembire, în calitatea lor de lideri de partide, să ceară convocarea Parlamentului pentru a respinge Legea amnistiei și grațierii, precum și pentru a vota toate cererile de urmărire penală în cazul unor senatori și deputați.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat că ACL va cere joi convocarea Birourilor Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru a da curs propunerii făcute de Klaus Iohannis: respingerea legea amnistiei şi graţierii şi votarea tuturor cererilor de urmările penală în cazul parlamentarilor.

“Cerem convocarea Biroului Permanent al Camerei şi a Biroului Permanent al Senatului pentru ca vineri să avem plen în Camera Deputaţilor şi să respingem definitiv legea amnistiei şi graţierii şi să votăm toate propunerile privind declanşarea urmăririi penale, inclusiv a arestării pereventive pentru deputaţii în cauză. Şi la Senat, la fel, pentru a se vota toate cererile de încuviinţare a urmăririi penale”, a precizat Cezar Preda.

2 comentarii la “Ce lovitură pregătește ACL în Parlament pentru săptămâna viitoare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *