Skip to content
Politică

Lider PDL anunță o decizie radicală luată de partid. Ce vor face democrat- liberalii dacă Iohannis va fi declarat incompatibil

Unul din cei mai importanți lideri ai PDL a anunțat într-o conferință de presă ce vor face democrat-liberalii în situația în care prezidențiabilul ACL va fi declarat incompatibil.

Liderul PDL Cezar Preda spune că nu-l interesează să suțină pe niciun alt candidat autointitulat de drepta, în situația în care ACL rămâne fără candidat.

Citește și: Zi decisivă pentru Klaus Iohannis

Acesta a declarat, vineri, la o conferință de presă pe care a susținut-o la Buzău că nu se vede făcând campanie electorală unui alt candidat la președinție, dar că ultimul cuvânt îl va avea conducerea Alianței Creștin Liberale, potrivit celor de opiniadebuzău.ro.

„Nu voi susține niciun alt candidat. Nu mă interesează. Pe mine personal, dar ce va decide partidul, vom face. Dacă mă întrebați pe mine, pe niciunul. Am crezut într-un proiect, iar oamenii care sunt scoși dintr-un proiect pentru țară prin diferite manevre, de care eu m-am săturat… M-am săturat, de ani de zile, să văd numai manevre, numai jegoșenii, la cel mai înalt nivel, în așa fel încât să scoți competitori din cursă și să obligi lumea și militanții să lucreze pentru alți competitori”, a precizat Preda.

3 comentarii la “Lider PDL anunță o decizie radicală luată de partid. Ce vor face democrat- liberalii dacă Iohannis va fi declarat incompatibil

  1. Sa inteleg ca Preda s-a saturat de jegoseniile lui Basescu ? Ei, dar asta nu se poate ! Parca era justitia independenta, parca era statul de drept ala faurit de Basescu Traian, Cand il aparau pe Basescu, spuneau ca apara statul de drept si independenta justitiei. Acum vrei stat de drept, domule Preda ? Ia de la Basescu !!!

  2. Partidul va decide sa o sustineti pe blonda, ce nu este clara manevra? Nu va mai dati fete mari, ca nu sunteti, ba dimpotriva….Marinarii stiu de ce….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *