Skip to content
Politică

Lider PDL, atac voalat la purtătoarea de cuvânt a lui Iohannis după declarațiile controversate

După ce declarațiile purtătorului de cuvânt al lui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, referitoare la cum se desfășoară lucrurile în interiorul Palatului Cotroceni, au produs numeroase controverse în plan mediatic, unul din liderii PDL care au experiență în zona comunicării politice face o serie de precizări și explică cum ar trebui acționat în astfel de situații.

Citește și: Purtătoarea de cuvânt a lui Iohannis face primele mărturisiri după o săptămână la Cotroceni. Cum arată și funcționează lucrurile la noul său loc de muncă

Adriana Săftoiu, purtător de cuvânt al PDL, a vorbit, într-o emisiune televizată la B1, despre modul în care purtătorul de cuvânt al lui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, alege să prezinte informațiile care țin de Palatul Cotroceni.

„Din păcate, eu nu sunt adepta acestui mod de a face comunicare. Sigur că rețelele de socializare au un rol foarte mare față de anul 2004 când am deținut această funcție. Pe atunci, rețelele de socializare nu erau atât de accesate. În mod evident, rețelele de socializare nu trebuie neglijate, dar nu cred că este util să folosești doar Facebook atunci când trebuie să faci comunicare instituțională. Rețelele de socializare sunt bune pentru politicieni atunci când vrei să îți povestești vacanța. Comunicarea instituțională despre întâlniri cred că trebuie realizată prin instrumentele clasice, iar mai departe evident pot fi foarte bine mediatizate și prin rețelele de scoializare, dar ulterior”, a spus Adriana Săftoiu la emisiunea „Actualitatea românească”, de la B1 TV.

„Nu pot să neg faptul că observațiile pe care le-a făcut doamna Niculescu le-am remarcat și noi. Într-adevăr, nu întotdeauna aspectul de la Cotroceni este cel pe care cineva ar vrea să-l aibă. Observațiile acestea le-am făcut și noi, dar așa doar între noi. Doamna Niculescu probabil nu a ales un moment potrivit sau o manieră potrivită pentru a prezenta aceste lucruri”, a mai explicat Adriana Săftoiu.

„Doamna Niculescu este scriitor și relatarile sale țin de această sensibilitate pe care o are și este evident că încă nu s-a acomodat cu rigorile pe care le presupune funcția unui purtător de cuvânt, dar sunt sigurță că va corecta aceste lucruri în viitor”, a conchis purtatorul de cuvant al PDL..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *