Skip to content
Politică

Lider PDL dezvăluie câți prezidențiabili ar putea fi ofițeri sau foști ofițeri acoperiți

Liderii grupurilor parlamentare ale PNL şi PDL, George Scutaru şi Tinel Gheorghe, au fost întrebaţi, într-o conferinţă de presă, cum comentează declaraţia şefului statului cu privire la un ofiţer acoperit aflat între posibilii candidaţi la prezidenţiale şi dacă au discutat acest subiect cu candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, informează medifax.ro.

”Domnul preşedinte Traian Băsescu are obligaţia să-l descopere pe cel care este acoperit. Noi spunem, cu toată convingerea, că domnul Klaus Iohannis nu are nicio legătură cu ceea ce spune domnul preşedinte Traian Băsescu. Dacă domnia sa are informaţii că altcineva, eu ştiu, ar îndeplini între ghilimele această calitate, atunci să spună. Dar eu ştiam că sunt vreo cinci la care s-a referit domnul preşedinte”, a răspuns liderul deputaţilor PDL, Tinel Gheorghe, potrivit aceleiași surse.

5 comentarii la “Lider PDL dezvăluie câți prezidențiabili ar putea fi ofițeri sau foști ofițeri acoperiți

  1. Cine dracu se tot uita in gura unui securist ca Basescu ??? El stie tot. Sa nu fie ofiter acoperit sau dezvelit, sa fie femeie, sa fie blonda… Niste basisme de doi lei. Asa, dupa asta, cred ca numai unul chel, cu ochii strambi si bulbucati si care sa fi fost si marinar, poate fi presedinte ! Cred ca i se acorda o enorma atentie unui personaj insalubru ca asta….

  2. ne miram ca au dus tara de rapa
    bai tinele, basescu are obligatia de a proteja un agent acoperit nu de a-l deconspira
    deconspirarea unui agent secret se numeste tradare oriunde pe planeta

  3. Fac si o propunere pe acest site catre televiziunile nebasiste . Sa nu-l mai transmita in nici un fel pe Basescu o saptamana ! Cum a propus el cuiva, candva, sa nu se mai uite o saptamana la Antene. Nici figura, nici mesajul, nimic. Cred ca ar fi ca si o cura de detoxifiere. Si mai cred ca ar fi niste rezultate de exceptie. Ar si uita lumea ca exista.

      1. Nu, ca nu ar avea farmec. Ii vreau si pe ‘sase case’, ‘blonda din parcare’, ‘zana justitiei’, ‘inima zburdalnica’ , pe toti. Mai putin pe insalubrul asta chior care rade de toti de 20 de ani incoace. Sa te cheme Basescu si sa razi de numele altora, iti trebuie ceva nesimtire. Tot atata cata ii trebuie unui securist ordinar sa deconspire un ofiter acoperit. Atat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *