Skip to content
Politică

Lider PDL dezvăluie condiția pentru a negocia cu PMP

Unul dintre liderii partidului democrat liberal a transmis miercuri, condiția pentru a negocia cu Partidul Mișcarea Populară, condus la momentul actual de Elena Udrea.

Prezent la „Adevărul Live”, liderul deputaților democrat-liberali, Tinel Gheorghe, întrebat dacă vor avea discuții cu PMP, a transmis că vor vedea cine își va asuma responsabilitate conducerii la PMP și vor discuta.

„Vedem cine îşi va asuma responsabilitatea conducerii la ei şi vom discuta”, a declarat Tinel Gheorghe.

Totodată, despre „ce mai înseamnă Traian Băsescu pentru noul PNL”, Tinel Gheorghe a afirmat „Viitorul nostru şi al său – două linii paralele care nu se întâlnesc niciodată.”

Tot Tinel Gheorghe declara, la sfârșitul anului trecut, că ar fi de acord cu o alianță PNL- PMP pentru a da jos Guvernul Ponta.

„Vă faceți frate cu Dracu’, că așa este o metaforă, ca să treceți puntea, cu PMP, care poate să spună: „Da, dar numai cu Traian Băsescu premier?”, l-a întrebat Alessandra Stoicescu pe Tinel Gheorghe într-o emisiune televizată.

„Stați să vedem. În primăvara lui 2012, Victor Ponta s-a făcut frate cu Gabi Oprea, deși îl criticase în 2010, 2011 și 2012, până să vină la guvernare, extraordinar. (…) Da, ce o să facem acum …? Se creează o nouă majoritate politică ce trebuie să guverneze România”, a răspuns la momentul respectiv, democrat- liberalul Tinel Gheorghe.

 

 

1 comentariu la “Lider PDL dezvăluie condiția pentru a negocia cu PMP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *