Skip to content
Politică

Lider PDL îl ia peste picior pe Băsescu. Ce se ascunde în spatele amenințărilor șefului statului

Declarațiile și amenințările lui Traian Băsescu care îl vizează pe unul dintre prezidențiabili, despre care șeful statutului dă asigurări că este fost ofițer sub acoperire, PNL și PDL au răspuns dur.

Unul din liderii PDL, Cristina Trăila, fost secretar de stat în guvernul Boc, îl ironizează pe Băsescu, precizând că ”dupa declaratiile de aseara ale presedintelui, crede că Traian Basescu este invidios… Ar vrea și el sa bea o cafea cu Merkel așa cum o face Iohannis.”

Această își continuă explicațiile și aduce în discuție precedentul cu fostul lider politic al PD, Mona Muscă.

”Însă lăsând gluma la o parte, povestea cu CV-ul și securiștii, imi aduce aminte de momentul Mona Musca. Va mai aduceti aminte, nu?… Doar ca adevarul nu s-a spus raspicat atunci. Mona putea fi cu adevarat prima femeie presedinte sau prima femeie premier. Mona statea atunci cel mai bine in sondaje. Mona a fost modelul de femeie in politica. Doar ca acest lucru nu a putut fi suportata de Traian Basescu.

Si ca si acum, cu aceleasi metode si cu cu practica inocularii fricii, a scos „dosarul”… Si uite asa un rival mai putin. As vrea sa invatam din lectiile trecutului, macar noi, caci Traian basescu este evident ca nu mai are nimic de invatat….”, a precizat pe o pagină de socializare liderul PDL.

2 comentarii la “Lider PDL îl ia peste picior pe Băsescu. Ce se ascunde în spatele amenințărilor șefului statului

  1. Aloooo…. „Nu e bine doamna Traila. Mi-e teama ca el te-a facut secretar de stat”.. Acum vreau sa vad pe unde scoate asta camasa….

  2. Cine dom`le ??? Traila ??? D-na aia cu „aprobarile” la imensele sume de bani platite de stat la diversi (asa zisi !!!) cumparatori de „drepturi litigioase”??? Daca e asa….cred ca respectiva a inebunit subit ! Ori…. e cea mai „curata” faptura care a trecut prin politichia basista , asa de curata ca nu poate fi atinsa nici de „ultimele zvagniri” ale fostului idol ! Cand dragostea se transforma in ura…….nu e bine D-na Traila, nu e bine deloc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *