Skip to content
Politică

Lider PDL lansează un apel public către votanții de dreapta

Cătălin Predoiu, premierul desemnat al ACL, în cazul în care va cădea Guvernul Ponta, a transmis pe pagina sa de Facebook un apel către votanții celorlalți candidați din zona de dreapta pentru a fi alături de Klaus Iohannis în turul II al alegerilor prezidențiale.

”Bătălia continuă! Nimic nu e câştigat, nimic nu e pierdut până in ultima clipă a competiţei. Chem pe toţi suporterii mei să continue lupta pentru candidatura lui Klaus Iohannis. Chem votanţii Monicăi Macovei, Elenei Udrea, ai lui Teodor Meleşcanu si Călin Popescu Tăriceanu să se alăture lui Klaus Iohannis.

Chem pe toţi candidaţii de dreapta să sprijine public pe Klaus Iohannis! Ponta e un pericol, Ponta trebuie oprit!”, a precizat Predoiu pe pagina sa de socializare.

1 comentariu la “Lider PDL lansează un apel public către votanții de dreapta

  1. Da, mai ales ai lui Tariceanu, dupa ce au dat in el mai rau decat in Ponta, cu sigurantase se vor calca pe picioare sa voteze pentru otreapca pedelisto-basista numita Iohannis. Si tot cu aceeasi siguranta il vor prefera toti prim ministru pe el, adica pe Predoiu si nu pe Tariceanu. Cat de prost poti fi sa crezi asta ???

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *