Skip to content
Politică

Lider PLR dă o veste proastă PNL: „Nu ne lăsăm așa ușor curtați”

Liberalii au anunțat, luni, că vor depune o moțiune de cenzură în decursul sesiunii parlmentare care începe oficial la 1 februarie, însă, pentru ca Guvernul Ponta IV să pice PNL mai are nevoie de susținerea a aproximativ 50 de parlamentari.

În cadrul unei emisiuni televizate de la Antena3, vicepreședintele PLR Radu Boroianu, formațiune ce de curând a intrat în arcul guvernamental, a transmis că „nu se lasă curtați așa ușor”, punctând faptul că nu crede în șansa unei moțiuni de cenzură.

„Nu ne lăsăm aşa uşor curtaţi. Nu cred în şansa unei moţiuni de cenzură, mi se pare pripită. Nu cred nici în alegeri anticipate, totul mi se pare forţat şi mi se pare la fel de gravă şi demagogia cu alegerile decalate şi cu votul uninominal. La noi este mult prea prezentă şi începe să dea rateuri evidente. Sunt rateuri ale clasei politice. Totul trebuie făcut cu măsură, în timp şi bine judecat. Ca să ajungi să faci un lucru bine trebuie să îl judeci foarte bine în prealabil. Nu cred deloc în toată demagogia asta”, a transmis Radu Boroianu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *