Skip to content
Politică

Lider PLR dezvăluie de ce se teme Dragnea de suspendare

Propunerea de suspendare a lui Traian Băsescu demarată în această perioadă de Călin Popescu Tăriceanu a stârnit reacții reacții diverse în interiorul PSD. Dacă unii lideri social- democrați susțin cu tărie necesitatea suspendării lui Băsescu înainte de terminarea acestui mandat, alții, printre care și omul doi din PSD, Liviu Dragnea, consideră că nu este oportună o astfel de acțiune politică în acest sens.

Vicepreședintele PLR, Daniel Barbu, a explicat sâmbăti că ”demiterea lui Traian Băsescu este obligatorie.”

Cu privire la reținerile manifestate de vicepremierul Dragnea, senatorul PLR a precizat că ”domnul Dragnea are dreptul să spună ce spune (n.r.: referindu-se la opoziția acestuia față de suspendarea lui Traian Băsescu), fiind singurul din PSD care are dosar penal pentru referendumul din 2012. Altcineva care pătimește este domnul Fenechiu, care deja plătește pentru referendumul din 2012. Constituția nu poate fi încălcată fără să fi pedepsit. Este un moment cheie în evoluția pe durată medie și lungă a societăți românești.”

”Pe 22 decembrie, Traian Băsescu va pleca cu onoruri militare. Dacă așa se va întâmpla, iar referendumul din 2012 va rămâne doar o anecdotă, înseamnă că democrația s-a terminat în această seară”, a mai precizat vicepreședintele PLR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *