Skip to content
Politică

Lider PLR: Pentru Klaus Iohannis totul este să ajungă, cu orice preţ, CEVA

Prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției PSNews, vicepresedintele PLR Grațiela Gavrilescu a transmis faptul că „pentru Klaus Iohannis totul este să ajungă, cu orice preţ, CEVA” și că acesta nu are probleme, de conștiință.

„În ceea ce îl priveşte pe domnul Iohannis, dacă ne uităm pe istoricul său politic de scurtă durată, de când a început să se afirme în politica mare, vom observa că acesta a trecut printr-o serie de schimbări de ipostază, la nivel politic, care ne lasă impresia că nu i-au creat niciun fel de probleme. De conştiinţă sau ideologice!

La începutul tatonărilor sale cu politica din București, Klaus Iohannis, candidatul, care se declară trup și suflet de dreapta, a fost mai întâi candidatul PSD la funcţia de prim-ministru. La acel moment, al anului 2009, domnul Iohannis nu a dat semne că ar avea vreo problemă sau o incompatibilitate cu politica de stânga a PSD.

De asemenea, la începutul acestui an, același domn Iohannis, care acum și- a adaptat discursul la modelele Traian Băsescu și PDL, voia să devină viceprim-ministru al guvernului condus de președintele PSD. Și nu a avut niciun fel de problemă!”, a transmis Grațiela Gavrilescu.

Totodată, liderul PLR a mai afirmat despre Iohannis că „se mulează perfect volumului în care se găsește,  iar când își urmează visul de a fi președinte-  șterge cu buretele trecutul său politic și calcă în picioare acțiunile politice ale PNL”.

„Primarul Sibiului se mulează perfect volumului în care se găseşte: când are nevoie să fie prieten cu Traian Băsescu- se afișează cu acesta, când are interes să fie susținut de cei de la PSD- devine foarte bun prieten cu ei, iar când își urmează visul de a fi președinte-  șterge cu buretele trecutul său politic și calcă în picioare acțiunile politice ale PNL, atacând tocmai foștii aliați.

Nu l-am auzit niciodată, atunci când avea nevoie de susținere politică, să fi avut vreo tresărire de orgoliu, să spună că are vreo incompatibilitate de ideologie cu Traian Băsescu sau cu PSD! Ce fel de credibilitate poate avea un asemenea personaj politic în condițiile în care vrea să ajungă președintele României, dar nu face altceva decât să își urmărească propriile interese, nepăsându-i de ce li se întâmplă celor din jur, cetățenilor acestei țări?

Pentru că, din nou, propriul interes i- o cere, în acest moment, Klaus Iohannis nu are tresăriri de conștiință că defilează, în campanie, umăr la umăr, cu PDL, adversarul politic de până mai ieri al PNL.  Pare chiar foarte liniştit, foarte mulţumit că este candidat la alegerile prezidențiale și în numele acestuia! Pentru Klaus Iohannis totul este să ajungă, cu orice preţ, CEVA”, a declarat vicepreședintele PLR, Grațiela Gavrilescu.

 

4 comentarii la “Lider PLR: Pentru Klaus Iohannis totul este să ajungă, cu orice preţ, CEVA

  1. acest domn iohannis nici nu stie ce este cu el in aceasta campanie,pionul cui este?? cineva il sustine din spate pentru ca el este un incompetent,problema este ca nu.l sustine prea bine deoarece pana acum nu a reusit decat sa se faca de ras

  2. Ca n-am inteles,atitudinea de lingau a lui Tariceanu care-si dorea o functie cu orice pret,chiar si de la PSD,nu-i de rusine?Stiti cne-l sustine pe Iohanis?Noi astia din spate care nu suntem membrii in partide si care ne dorim un presedinte ce nu apartine nimanui;sa nu fie om de partid.Ne-am saturat de voi toti,tradatori si lingai de ciolane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *