Skip to content
Politică

Lider PLR, scrisoare către liberali despre "Băsescu, exterminatorul PNL și PNȚCD"

Unul dintre vicepreședinții PLR  a trimis o scrisoare deschisă „către liberali”, în care îl numește pe Traian Băsescu „exterminatorul PNL și PNȚCD”.

Senatorul PLR, Sorin Ilieșiu, susține că actualul președinte este „cel mai important moștenitor al Securității”, având o misiune clară de a distruge partidele istorice.

D-l Traian Băsescu a fost considerat ‘cel mai important moștenitor al Securității’ de către d-l Marius Oprea, unul dintre cei mai apreciați istorici contemporani.Cu mulți ani în urmă, d-l Băsescu și-a asumat misiunea de a acționa pentru dispariția partidelor istorice PNL și PNȚCD, pentru spolierea lor, pentru uzurparea prestigiului lor și a moștenirii lor istorice.Dispariția PNL a fost concepută prin dizolvarea treptată a PNL în partidul d-lui Băsescu (PD). Un prim pas a fost făcut în 2003 prin înființarea Alianței PNL-PD. În 2007, o parte importantă din PNL s-a topit în PD, rebotezat PD-L. Dar abia acum se reușește topirea integrală a PNL în PDL, rebotezat chiar PNL pentru a spăla imaginea rea a guvernării pedeliste. Președintele noului PNL va fi în curând chiar exterminatorul fostului PNL, adică d-l Băsescu”, susține Sorin Ilieșiu, într-un comunicat de presă.

În cazul PNȚCD, Sorin Ilieșiu susține că este „o blasfemie” asocierea dintre PNȚCD și PMP, prin care Elena Udrea și Traian Băsescu vor fi succesorii martirilor anticomuniști Iuliu Maniu și Corneliu Coposu.

În prezent, se derulează topirea PNȚCD în PMP. Limba română e prea săracă pentru a descrie blasfemia prin care personaje precum Elena Udrea și Traian Băsescu vor fi succesorii martirilor anticomuniști Iuliu Maniu și Corneliu Coposu, foști președinți ai PNȚCD. Bătrânul Maniu și tânărul Coposu au fost încarcerați, odată cu instaurarea comunismului, în închisoarea de la Sighet. Conform mărturiei lui Coposu, Maniu i-a spus cu limbă de moarte înainte de a muri: ‘Știu că voi muri în închisoare. Voi, care supraviețuiți, aveți grijă să nu lăsați să moară partidul și asigurați-i continuitatea, dacă vor fi vremuri care să vă permită acest lucru’. Comunismul a căzut, iar Coposu a devenit liderul Dreptei în timp ce d-l Băsescu era adversarul PNȚCD și PNL”, a mai precizat Ilieșiu.

În plus, Sorin Ilieșiu consideră că în spatele asocierii dintre PNȚCD și PMP au stat și interese de ordin imobiliar.

Acum, după 20 de ani de la moartea lui Coposu, miile de sedii ale PNȚCD din întreaga țară vor deveni patrimoniul imobiliar al PMP, adică al d-lui Băsescu, consiliat de ginerele Radu Pricop, expert în escrocherii imobiliare precum cea ale cărei victime au fost moștenitorii Brătienilor, sau consiliat chiar de actualul ‘urmaș’ al Brătienilor, d-l Iohannis, expert și dânsul în escrocherii imobiliare conform Curții de Apel Brașov care îl consideră proprietar ilegal de imobile față de care instanța a decis că nu a fost cumpărător de bună credință dar a încasat chirii de sute de mii de euro care se cuveneau statului”, a adăugat vicepreședintele PLR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *