Skip to content
Politică

Iohannis, acuzat că pune interesele personale mai presus de orice și de crearea unei situații ingrate în societatea românească

Vicepreședintele PLR, Grațiela Gavrilescu, a criticat prin intermediul unui comunicat de presă remis redacției PSnews.ro, comportamentul candidatului la Președinție Klaus Iohannis. Aceasta este de părere că profilul omului corect și moral pe care candidatul a încercat să îl contureze este tot mai departe de adevăr.

„Descoperim, cu fiecare zi care se scurge din această campanie electorală, că profilul pe care a încercat să-l promoveze Klaus Iohannis, de om corect, moral, este departe de realitate. Candidatul PDL – PNL, cel care spune că va fi un apărător al justiției dacă va fi președinte, și-a tergiversat cu bună știință propriul proces de incompatibilitate, iar acum încearcă din nou să fugă de o decizie definitivă a instanței spunând că, în opinia sa, nu trebuia să ceară judecarea mai rapidă a procesului de incompatibilitate. De ce, dacă este așa sigur de nevinovăția sa, Klaus Iohannis nu vrea să se urgenteze soluționarea acestei situații inedite pentru România? Preferă să stea cu securea incompatibilității deasupra capului și să creeze o situație ingrată pentru societatea românească, doar pentru a fi candidat la prezidențiale”, a declarat Grațiela Gavrilescu.

Totodată, vicepreședintele PLR consideră că Klaus Iohannis fuge de o decizie a Înaltei Curți de Casație și Justiție dintr-o atitudine egoistă, deși este foarte posibil ca acesta să fie declarat incompatibil.

„Acest egoism, combinat cu aroganța specifică PDL, fac ca domnul Iohannis să fie candidatul care se înscrie cel mai bine în tiparul de prezidențiabil promovat de PDL de-a lungul anilor. Domnul Klaus ”Ghinion” Iohannis se ferește cum poate de o decizie a Înaltei Curți de Casație și Justiție, conștient fiind că șansele de a fi declarat incompatibil sunt reale.”, a adăugat Grațiela Gavrilescu.

De asemenea, vicepreședintele PLR îl aseamănă pe Klaus Iohannis președintelui Traian Băsescu și este de părere că România nu-și poate permite să fie aruncată în haos datorită unei iresponsabilități din partea acestuia.

„Nu ne putem permite ca țara să fie aruncată în haos din cauza iresponsabilității domnului Iohannis. Primarul Sibiului ne arată încă o dată că, precum Traian Băsescu, pune interesele personale mai presus de orice, chiar dacă efectele acțiunilor sale ar fi unele de natură să afecteze situația politică a României, dar și imaginea țării în plan internațional.”, a afirmat vicepreședintele PLR.

Nu în ultimul rând, Grațiela Gavrilescu consideră că Klaus Iohannis trebuie să înceteze să mai fugă de o decizie finală din partea instanței, pentru binele României.

„Pentru România și pentru buna desfășurare a acestor alegeri atât de importante pentru viitorul statului român, Klaus Iohannis ar trebui să se pună la dispoziția magistraților pentru a-și soluționa problema cât mai curând și să nu mai fugă de o decizie finală a instanței”, a conchis deputatul Grațiela Gavrilescu.

6 comentarii la “Iohannis, acuzat că pune interesele personale mai presus de orice și de crearea unei situații ingrate în societatea românească

  1. Asa au facut toti presdintii de dupa ’90. in campanie sunt cei mai curati si cinstiti, iar dupa ce se vad cu sacii in caruta nu-i mai intereseaza decat propriile interese

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *