Skip to content
Politică

Lider PMP, acuzaţii incredibile la adresa şefului CCR. În ce mega-dosar de corupţie ar fi implicat acesta

" "

După cazul Toni Greblă, Curtea Constituţională se poate afla din nou în centrul unui scandal. Fostul şef al Agenţiei Domeniilor Statului, liderul PMP Radu Cristescu îi cere demisia şefului CCR, Augustin Zegrean, pe care îl acuză că îl protejează pe deputatul PDL Ioan Oltean, al cărui nume a apărut în dosarul retrocedărilor ilegale.

„Ideea principală din spatele anchetării lui Toni Greblă este faptul că procurorii DNA au ajuns până la cel mai înalt for al Justiției din România – judecătorii Curții Constituționale, priviți mulți ani ca niște moaște de neatins. Este foarte bine că DNA-ul a ajuns și la acest nivel!

" "
" "

Cancerul corupției este generalizat, infecția a ajuns la os. Bisturiul este singura salvare, medicamentele nu mai sunt eficiente.

Foarte multă lume s-a întrebat de ce, după toate dezvăluirile din cazul ANRP-ului, deputatul Ioan Oltean nu pățește nimic. Nimeni nu îl întreabă de sănătate, de banii luați; de fapt nu i se adresează vreo întrebare chiar dacă a fost implicat în toate furturile și mizeriile: dosarul Energiei cu firmele din Oaș, arestarea de la Consiliul Județen Bistrița, etc.

Răspunsul este unul singur și îl afirm cu toată răspunderea: Protectorul domnului Ioan Oltean este Președintele Curții Constituționale, Augustin Zegrean.
Îi cer public domnului Augustin Zegrean demisia din funcția de Președinte al Curții Constituționale!” a scris Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook.

Liderul PMP a adăugat, într-o intervenţie telefonică la Romania TV, că, după datele pe care le deţine, Augustin Zegrean îl protejează pe Ioan Oltean după ce acesta din urmă l-a sprijinit, la rândul său, în carieră.

„Ioan Oltean este un laş. O are pe conştiinţă pe Crinuţa Dumitrean, care este în principiu nevinovată. A fost pusă de acest «protector» să facă toate nenorocirile. Le-a făcut pentru Ioan Oltean. Putea măcar să o viziteze în arest”, a spus Radu Cristescu.

Sursa foto: cotidianul.ro

1 comentariu la “Lider PMP, acuzaţii incredibile la adresa şefului CCR. În ce mega-dosar de corupţie ar fi implicat acesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *