Skip to content
Politică

Lider PMP, dezvăluire bombă. Ce ordin ar fi dat Blaga celor din PDL

Unul din liderii PMP a făcut o dezvăluire importantă pe pagina sa de socializare, care îl vizează pe Vasile Blaga și cum acesta plănuiește să îl ducă pe Iohannis în turul doi al alegerilor prezidențiale.

Ștefan Vlaston, vicepreședinte al PMP, a precizat că are informații din interiorul PDL că ”Blaga a dat ordin activului PDL sa stranga semnaturi pt Macovei, pt a sparge voturile dreptei autentice, nevopsite, intre Macovei si Udrea. In felul acesta Iohannis are drumul liber spre turul II.”

În momentul de față, conform unor informații neoficiale, candidatul independent Monica Macovei are o problemă în ceea ce privește strângerea semnăturilor necesare pentru a își depune candidatura, iar electoratul țintă al acesteia ar putea fi preluat în totalitate de Elena Udrea, prezidențiabilul PMP, în cazul în care actualul europarlamentar nu ajunge să intre în cursa prezidențială.

2 comentarii la “Lider PMP, dezvăluire bombă. Ce ordin ar fi dat Blaga celor din PDL

  1. Vai si amar! Asemenea tertipuri demonstreaza inca o data caracterul pdl-ului, caracter urat ce ne-a taiat salariile si pensiile! Sper ca romanii sa se trezeasca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *