Skip to content
Politică

Lider PMP, dezvăluiri din culisele partidului. Efectul solicitării DNA de arestare a Elenei Udrea

Partidul Mișcarea Populară trece în această perioadă prin momente dificile în contextul în care Elena Udrea este la un pas de arestare, iar fostul președinte Traian Băsescu încă nu a făcut pasul de a se alătura partidului.

Duminică PMP își alege conducere, însă, vor fi două mari absențe: Elena Udrea și Traian Băsescu. Elena Udrea a declarat în exclusivitate pentru PSnews.ro că nu va participa la acest congres.

Citește și  EXCLUSIV UPDATE Elena Udrea a confirmat că nu va participa la Congresul PMP

Fostul consilier prezidențial Adrian Rădulescu a declarat pentru dcnews.ro că Traian Băsescu nu va fi prezent la Congresul de duminică al PMP.

„Sigur nu vine fostul președinte Traian Băsescu la Congresul PMP. Trebuie să ne obișnuim că partidul trebuie să trăiască fără Traian Băsescu și fără Elena Udrea”, a preciza Rădulescu.

Potrivit sursei menționate mai sus Adrian Rădulescu a afirmat că după scandalul creat în jurul acuzațiilor ce-i sunt aduse Elenei Udrea au făcut un sondaj intern, punctând că la un moment dat o parte din colegii lui au vrut să plece din structurile de conducere.

„Decizia asta am luat-o să vedem imediat cum stăm. Sincer, la un moment dat o parte din colegii noștri voiau să plece, din structurile de conducere, am vrut să vedem ce se întâmplă și lucrurile sunt ok”, a transmis Adrian Rădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *