Skip to content
Politică

Lider PMP, dezvăluiri spectaculoase despre șeful Comisiei de Control a SRI: „Umbla cu mâna întinsă…”

" "

În contextul în care numele șefilor serviciilor secrete sunt în prezent pe buzele tuturor oamenilor politici sau jurnaliștilor, în urma acuzațiilor Elenei Udrea, un lider al Partidului Mișcarea Populară, pe care aceasta l-a condus până săptămâna trecută, face noi dezvăluiri despre subiectul SRI.

Liderul PMP Radu Cristescu a declarat la B1 TV că, în opinia sa, Comisia pentru Controlul activității SRI din Parlamentul României este „o mascaradă”, întrucât acolo sunt numiți oameni politici vulnerabili, precum Verestoy Attila, care ar fi supranumit „drujba lui Dumnezeu”, referire la acuzele legate de defrișări de păduri făcute la adresa acestuia. De asemenea, Radu Cristescu susține că șeful Comisiei, deputatul Georgian Pop, nu este o personalitate care se poate impune în fața lui George Maior.

" "
" "

„Georgian Pop umbla cu mâna întinsă după Maior și Maior nu voia să dea mâna cu el. Comisia asta e o păcăleală, o mascaradă. Păi știți cine era în Comisia aia? Verestoy, <<drujba lui Dumnezeu>>”, a dezvăluit Radu Cristescu la B1 TV.

Sursa foto: stirialba.ro

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *