Skip to content
Politică

Lider PMP face un anunț tranșant :”Fara Elena , echipa nu mai are farmec”

Una dintre cele mai apropiate persoane de Elena Udrea transmite un mesaj pe Facebook în care punctează că o echipă a PMP-ului fără fosta șefă a PMP nu are farmec.

Ruxandra Dragomir, fosta președinte a organizației de femei a PMP și una dintre cele mai apropiate persoane de Elena Udrea, transmite că din solidaritate cu aceasta nu a mai candidat pentru o funcție de conducere la nivelul partidului.

De asemenea, Ruxandra Dragomier sare în apărarea Elenei Udrea în războiul pe care aceasta din urmă îl poartă cu generalul Florian Coldea și se întreabă retoric  ”de ce denunturuile unor martori, poate neadevarate impotriva ei (n.r.: referindu-se la Elena Udrea) sunt luate in considerare si ceea ce spune ea, nu?.”

Iată mesajul integral al Ruxandrei Dragomir de pe Facebook:

”Friends forever…
Am primit astazi multe mesaje,sute,cred. Curiozitatea era,de ce nu am participat la Congresul PMP, de ce nu am candidat pentru o functie de conducere? Mi-as fi dorit tare mult,dar intr-o cu totul alta conjunctura.Va spun in cele mai simple fraze…eu nu am avut un proiect politic personal, in opinia multora o greseala, sau chiar o minciuna. Am avut in schimb un proiect de echipa, iar pentru moment echipa nu mai este completa. In opinia mea, fara Elena , echipa nu mai are farmec. Este admirabil sa vad cum chiar si astazi, a cerut Comisiei juridice aviz pozitiv pentru arestarea preventiva. Ea fiind singura care a avut curaj sa faca anumite dezvaluiri si sa intre intr-un conflict deschis si periculos cu cel care isi doreste toata puterea.

Astept cu emotie si nerabdare ziua de maine, as vrea sa vad fetele tuturor parlamentarilor care doresc sa o vada arestata, doar pentru ,,a nu se opune justitiei”. Justitie da, atunci cand ceri urmarirea penala, nu direct arestarea, fara niciun drept la aparare. Cred ca fiecare dintre ei, ar trebui sa reflecteze de mai multe ori, sau chiar o noapte intreaga, la aceasta cerere abuziva fara precedent.

Incercarea continua de reducere la tacere, prin emiterea in doar doua ore a trei cereri de arestare preventiva, tocmai pentru ca din arest sa nu mai poata vorbi, aceasta procedura nu este una obisnuita, ci ne aflam in fata unei executii, a unei situatii exceptionale, datorata conflictului deschis cu Gen.Coldea. De ce denunturuile unor martori, poate neadevarate impotriva ei sunt luate in considerare si ceea ce spune ea, nu? Este cel putin bizar si peste puterea mea de intelegere…Sau tocmai, cred ca inteleg foarte bine.

Asa ca stiti ce?…prietenia si solidaritatea,sunt sentimente rare. Sunt convinsa ca nu mi-am ales gresit echipa, fiindca mi-as fi ales gresit prietena. Si ma indoiesc sa fie asa…Friends forever!”, punctează Ruxandra Dragomir pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *